juni 13, 2018

Veel gestelde vragen

In onderstaand overzicht vindt u de meest gestelde vragen. Staat uw vraag er niet bij? Neem contact met ons op!

De minimum leeftijd voor Bubble voetbal is 5 jaar.

Load More


De minimum leeftijd voor Archery Tag is 8 jaar.

Load More


De minimum leeftijd voor Lasergamen is 7 jaar.

Load More


Geef u voorkeur voor datum, tijd en locatie aan en wij maken een vrijblijvend voorstel. Dit voorstel sturen wij via de e-mail naar u op. Wanneer u de reservering via de mail bevestigd maken wij de reservering definitief. U ontvang een bevestigingsmail met alle informatie en daarna de factuur vanuit het betaalprogramma.

Load More


* Sportieve kleding waarbij gemakkelijk in bewogen kan worden
* Zaalschoenen indien de clinic binnen wordt gehouden (schoenen met lichte zool)
* Optioneel: Bidon/water om te drinken tijdens de clinic

Load More


Tot een drie weken van te voren kan de boeking kosteloos worden geannuleerd of het aantal deelnemer naar beneden worden bijgesteld. Extra deelnemers toevoegen aan de reservering kan altijd. Tot uiterlijk 10 dagen voor aanvang van het event mag het aantal personen met 1 omlaag worden bijgesteld, dit dient per mail kenbaar te worden gemaakt. De laatste 10 dagen is het dus niet meer mogelijk om de boeking te annuleren of het aantal omlaag te wijzigen.

Load More


Wij gebruiken bij de boekingen altijd 1 bumperball per 2 personen met een minimum van 6. Als je bijvoorbeeld met 9 personen boekt nemen we dus 6 bumperballen mee. Kids tot 14 jaar houden het wat langer vol en kunnen zelfs allemaal een eigen bal nemen. Bubble voetbal is een lekker intensieve activiteiten door wisselen is geen probleem!

Load More

Bubble voetbal Amsterdam