juli 13, 2017

Bubble voetbal Scheveningen

Bubble voetbal Scheveningen

Bubble voetbal Scheveningen is met een prachtig strand een van de beste Bubble voetbal locaties in Nederland. Door samenwerkingen met bijna alle strandtenten in Scheveningen ben je bij ons aan het juiste adres voor een perfect Bubble voetbal uitje in Scheveningen op het strand. Natuurlijk kun je ook lekker Bubble voetballen op de voetbal vereniging in Scheveningen of op het grasveld of de sporthal bij jou in de buurt. Boek direct jouw bubble voetbal teamuitje, bubble voetbal vrijgezellenfeest, bubble voetbal kinderpartijtje of Bubble voetbal personeelsuitje. Bubble voetbal Scheveningen is onwijs gaaf te combineren met onze nieuwe activiteiten Archery Tag en Voetbaldarten. Op het strand doen we uitjes tot 400 man. Voor snelle vragen kun je ons altijd even een WhatsApp berichtje sturen (06-22666092) of mail naar info@bumperexperience.nl. Het makkelijkste is natuurlijk het formulier hiernaast in te vullen. Geef ook even aan wat jullie budget per persoon is dan stellen wij de leukste activiteiten voor u samen!

Bubble voetbal 8-12 personen
€24,50
Inclusief scheidsrechter
Duur: 1 uur
Geheel verzorgd
Optioneel: Archery Tag + €10,-
Exclusief bezorgkosten
Bubble voetbal 13-19 personen
€22,50
Inclusief scheidsrechter
Duur: 1 uur
Geheel verzorgd
Optioneel: Archery Tag + €10,-
Exclusief bezorgkosten
Bubble voetbal 20 personen of meer
€20
Inclusief scheidsrechter
Duur: 1 uur
Geheel verzorgd
Optioneel: Archery Tag + €10,-
Exclusief bezorgkosten

Bubbel voetbal Scheveningen op het strand

Bubbel voetbal Scheveningen op het strand. We werken met veel strandtenten samen, heb je een voorkeur voor een bepaalde strandtent laat het dan vooral weten. Wil je na je Bubbel voetbal uitje lekker lunchen of dineren/ BBQ-en vraagt dan direct naar de mogelijkheden. Ook is het mogelijk om hier een volledig Bubbel voetbal arrangement te boeken. Naast Bubbel voetbal is het in Scheveningen ook mogelijk om verschillende watersporten aan uw uitje toe te voegen. Combineer Bumper Experience Bubbel voetbal Scheveningen met Archery Tag, Voetbaldarten, surfen, suppen, kitesurfen en nog veel meer watersporten. Bij onze strandtenten kunt u gebruik  maken van de nodige faciliteiten. Zo kunt u onder andere gebruik maken van de kleedkamers en een douche. Ook kunt u het uitje volledig afmaken door de hottub en BBQ bij uw arrangement te boeken.
U kunt het Bubble voetbaluitje dus volledig naar wens inrichten en combineren met verschillende watersporten voor uitjes tot 400 personen. Daarnaast kunt u er, afhankelijk van het dagdeel, een ontbijt, lunch of BBQ bijboeken. Bubbel voetbal Scheveningen boeken? Vraag vrijblijvend een offerte aan voor uw bedrijfsuitje, teambuildingsuitje of vrijgezellenfeest en samen maken we er een dag van om nooit te vergeten! info@bumperexperience.nl

Archery tag Scheveningen

Bubbelbal is enorm goed te combineren met onze nieuwe activiteit, Archery Tag! Archery Attack is een geweldige mix van paintball en trefbal. Bij Archery Tag kun je echt op elkaar schieten met pijl en boog. De pijlen zijn voorzien van een zachte LARP kop. Alle deelnemers zetten een masker op en gaan vervolgens de strijd met elkaar aan. Wanneer je geraakt wordt ben je af en als jouw teamgenoten vervolgens een schijf uit de targets schieten mag er weer een teamgenoot terug het veld in! Het arrangementen Archery tag + Bubble voetbal duurt ongeveer 1,5 uur. We starten met Bubbleball en gebruiken vervolgens de bumper voetballen als obstakels bij Archery Tag. De activiteiten zijn al te combineren vanaf 8 personen!

Bubble voetbal kinderpartijtje Scheveningen

Bubble voetbal Katwijk

Nieuw! We hebben nu ook Bumperballen voor Bubble voetbal kinderpartijtjes, deze zijn een maatje kleiner en het is al mogelijk om te boeken vanaf 6 kids! Een gaaf Bubble voetbal kinderfeestje in Scheveningen op het strand of op een veldje in de buurt?! Vraag direct naar de prijzen en neem een kijkje op onze Bubble voetbalpartijtjes pagina voor de speciale prijzen! Kijk dan meteen even naar de Bubble voetbal taart, deze komt van de bakker uit de buurt:D

Bumperball Scheveningen reserveren

Laat ons even weten met welke activiteiten jullie Bumperball Scheveningen eventueel willen combineren. Reserveer jouw Bumperball Scheveningen uitje direct.

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Telefoonnummer

Bubble voetbalSuppenArchery TagVoetbaldartenLasertag

Voorkeurs datum

Plaats

Budget p.p.

Uw bericht, eventuele vragen & gewenste locatie

Bumper voetbal – Archery Tag – Voetbaldarten