november 21, 2016

Bubble voetbal Utrecht

Bubble voetbal Utrecht

Utrecht is een van onze meest geboekte steden! Wekelijks zijn we te vinden op de voetbalverenigingen (waaronder zelfs FC Utrecht) en Hockeyclubs. Bubble voetbal Utrecht is natuurlijk op iedere gewenste locatie te boeken, zoekt u leuke activiteiten voor uw teamuitje, bedrijfsuitje, kinderpartijtje dan komen wij overal naar u toe! U kunt Bubble voetbal Utrecht zowel met – als zonder begeleiding boeken. In het kan bijvoorbeeld ook lekker in het Wilhelmina park! Bij minder weer kan het ook bij de sporthal bij u in de buurt.

Bubble voetbal Utrecht combinerenBubble voetbal Utrecht

Organiseert u een groter evenement, toernooi of teamuitje? Het is ook ontzettend gaaf om Bubble voetbal Utrecht te combineren met Archery Tag en Voetbal Darten. Al onze activiteiten zijn enorme publiekstrekkers, vergeet dus vooral uw camera niet.

Het leuke van de activiteiten is dat ze bij slecht weer ook gewoon binnen gespeeld kunnen worden.

Wekelijks doen we vele dispuutsuitjes, vrijgezellenfeesten, kinderpartijtjes en bedrijfsuitjes. Het is ook mogelijk om met groepen van 100+ te boeken, vraag dan direct naar de mogelijkheden!

Archery tag Utrecht

Bubbelbal is enorm goed te combineren met onze nieuwe activiteit, Archery Tag! Archery Attack is een geweldige mix van paintball en trefbal. Bij Archery Tag kun je echt op elkaar schieten met pijl en boog. De pijlen zijn voorzien van een zachte LARP kop. Alle deelnemers zetten een masker op en gaan vervolgens de strijd met elkaar aan. Wanneer je geraakt wordt ben je af en als jouw teamgenoten vervolgens een schijf uit de targets schieten mag er weer een teamgenoot terug het veld in! Het arrangementen Archery tag + Bubble voetbal duurt ongeveer 1,5 uur. We starten met Bubbleball en gebruiken vervolgens de bumper voetballen als obstakels bij Archery Tag. De activiteiten zijn al te combineren vanaf 8 personen!

Bubble voetbal kinderpartijtje Utrecht

Nieuw! We hebben nu ook Bumperballen voor Bubble voetbal kinderpartijtjes, deze zijn een maatje kleiner en het is al mogelijk om te boeken vanaf 6 kids! Een gaaf Bubble voetbal kinderfeestje in Bloemendaal op het strand of op een veldje in de buurt?! Vraag direct naar de prijzen en neem een kijkje op onze Bubble voetbalpartijtjes pagina voor de speciale prijzen! Kijk dan meteen even naar de Bubble voetbal taart, deze komt van de bakker uit de buurt:D

Bubble voetbal Utrecht huren?Bubble voetbal vrijgezellenfeest

Boek eenvoudig uw Bumper voetbal uitje door ons een berichtje op WhatsApp of e-mail te sturen. U kunt natuurlijk ook onderstaand formulier invullen om uw Bubble voetbal uitje te boeken, wilt u meerdere activiteiten combineren geef dat dan vooral aan en vraag gerust om tips!

 • Mail: info@bumperexperience.nl

  Uw naam (verplicht)

  Uw email (verplicht)

  Telefoonnummer

  Bubble voetbalSuppenArchery TagVoetbaldartenLasertag

  Voorkeurs datum

  Plaats

  Uw bericht, eventuele vragen & gewenste locatie

  Bumper voetbal – Archery Attack – Voetbaldarten