augustus 11, 2017

Bubbelbal Haarlem

Bubbelbal Haarlem

Voor het spelen van bubbelbal is Haarlem een uiterst geschikte locatie. Met meer dan 30+ indoor en outdoor locatie’s is er altijd een locatie bij u in de buurt. Geen idee welke locatie u moet kiezen? Hieronder lichten wij de leukste locaties uit! De locaties zijn uitermate geschikt voor uw kinderfeestje, vrijgezellenfeest of bedrijfsuitje.

Bubbelbal Jopenkerk

Recht tegenover de Jopenkerk in Haarlem midden in het stadscentrum maken we veel gebruik van gymzaal de doelensteeg. Dit is een kleine gymzaal maar geschikt voor kinderpartijtjes en Bubbelbal en Archery Tag uitjes tot ongeveer 16 man (8 bumperballen). Maak na de activiteit gebruik van de douches. Vervolgens hoef je alleen nog maar de straat over te steken tot de Jopenkerk voor een lekker hapje en misschien zelfs een leuke rondleiding door de bierbrouwerij van de Jopenkerk.

Veerplas HaarlemBubble voetbal vrijgezellenfeest

Ontsnap even aan de drukte van Haarlem en plan jouw uitje nabij de Veerplas. Het recreatiegebied heeft een zeer ruim grasveld wat zich uitstekend leent voor bumper voetbal! De ongedwongen sfeer die je voelt wanneer je dit park binnenloopt zorgt voor een goede start van de clinic. Op een mooie dag kan je na de clinic even lekker afkoelen in de Veerplas. Horeca is aanwezig (Het Veerkwartier) en zij verwelkomen jullie graag voor een hapje of een drankje!

Kennemer Sportcentrum

Zoek jij een speellocatie in Haarlem die goed bereikbaar is, waar je gratis kan parkeren en lekker kan douchen na afloop ? Dan is het Kennemer Sportcentrum de juiste keuze. Deze Bubbelbal Haarlem locatie is gelegen naast de ringweg van Haarlem. In dit grote sportcomplex kunnen er bumperball clinics/evenementen worden georganiseerd tot 200 personen. Lekker ruim en goede faciliteiten. De zaal kan gereserveerd worden via SRO Haarlem!

Molenplas Bubbelbal Haarlem

De Molenplas is een speellocatie in Haarlem-Zuid waar de omstandigheden zeer geschikt zijn om te bumperballen. Het mooie, ruime park heeft meer dan voldoende ruimte voor een leuke clinic bubbelbal. Bij restaurant ‘De molenplas’ kun je voor en na het uitje terecht voor een hapje en een drankje. Nog een voordeel is dat je hier gratis kunt parkeren met de auto. Kortom een heerlijke locatie.

Kenaupark Bubble voetbal Haarlem

Het Kenaupark ligt lekker centraal in Haarlem. Eerst lekker Bumperballen en vervolgens aanschuiven op een van de gezellige terrassen? Dan ben je in het Kenaupark op het juiste adres! Het grote voordeel van deze locatie is dat het op loopafstand van het station is.  Ook in het Kenaupark doen we zowel bumpervoetbal vrijgezellenfeesten en teamuitjes als kinderpartijtjes!