augustus 11, 2018

Suppen in Rotterdam

Suppen in Rotterdam!

Suppen saai?! Allang niet meer! Suppen in Rotterdam biedt je een fantastische Sup ervaring in het Kralingse bos. Suppen in Rotterdam kan met collega’s, als teamuitje of tijdens jouw vrijgezellenfeest! Natuurlijk is het ook mogelijk om een sup te huren en lekker zelf op pad te gaan. Suppen in Rotterdam kan zeven dagen per week geboekt worden en wij zorgen voor een programma op maat. Suppen in Rotterdam met je hele dispuut of personeel, wij hebben ook ruimte voor grotere groepen! Vraag direct vrijblijvend naar de mogelijkheden voor het aller leukste Sup uitje Leiden. Uiteraard is het Suppen ook te combineren met een van onze andere activiteiten waaronder; Bubble voetbal, Lasergamen, Archery Tag en voetbaldarten.

WhatsUpp: 06-19904173

info@bumperexperience.nl

Suptour Rotterdam KralingenSuppen in Leiden

Het is mogelijk om lekker zelf te suppen in het Kralingse bos in Rotterdam of om een Suptour door de Kralingse plas te boeken. De SUPtour Rotterdam wordt aangeboden vanaf 10 personen. Is dat Suppen moeilijk? Nee! Suppen is geschikt voor jong en oud en kan op elk niveau. We beginnen met wat balansoefeningen en voor de gevorderde is het zelfs leuk om Sup wedstrijdjes en Supoefeningen te doen waarbij het natuurlijk de bedoeling is dat je geen nat pak haalt!

Sup locaties Rotterdam

Waar stappen we op? Dat is natuurlijk geheel naar keuze, wij kunnen de Sups in Leiden naar iedere gewenst locatie brengen. Natuurlijk hebben wij ook vaste locatie en leuke deals met restaurants waarbij je eerst met je groep kunt genieten van een overheerlijke bak koffie of thee en zodra de spullen gereed zijn haalt de begeleider jullie van het terras!

  • Kralingse Bos (vaste locatie)
  • Opstappunt naar keuze

Suppen op ZeeBubble voetbal vrijgezellenfeest

Wij hebben ook een vaste strandlocaties voor Suppen in Noordwijk, Suppen in Katwijk en Suppen in Zandvoort! Vraag hiervoor naar de mogelijkheden. Suppen op zee is natuurlijk iets lastiger dan door de grachten. Voor sportieve groepen is het erg gaaf om dit op zee te doen en dan lekker een BBQ erachteraan te plakken!

Tot snel op het water!

SUPPEN IN Rotterdam

#SuppeninRotterdam #SuptourRotterdam #SuppendoorRotterdam #Suppenteamuitje #VrijgezellenfeestSuppen #Suppenoplocatie #RotterdamSuppen

Overige activiteiten (allemaal perfect te combineren en in heel Nederland te boeken):