maart 28, 2018

Outdoor Lasergamen

Lasergamen op kantoor (en outdoor)

Wij introduceren Outdoor lasergamen (Lasertag) op wel heel bijzondere locaties! Outdoor Lasergame heeft een hoog adrenaline gehalte en is voor iedereen op zijn/haar eigen niveau uit te oefenen. U gaat de strijd aan met uw medestanders, gewapend met professionele Laser Guns! Ben je sportief, minder sportief, jong of oud? Vraag direct vrijblijvend info aan: info@bumperexperience.nl | 06-19904173 (ook op WhatsApp).

Lasergame is niet gebonden aan vaste locaties, u kunt spelen op uw eigen werkplek (in het kantoor of magazijn), maar ook, in de duinen of op een door jou gekozen locatie.

Lasertag op het strand v.a.
€27,50
minimaal 15 personen
Duur: 1,5 uur
Geheel verzorgd
In de duinen in Noordwijk
 
 
Lasertag op uw kantoor
€27,50
Minimaal 15 personen
Duur: op aanvraag
Geheel verzorgd
Ook in het magazijn!
 
 
Lasertag mobiele service v.a.
€375
10 sets,-
Duur: 1,5 uur
Geheel verzorgd
Prijzen ex btw
 
 

  Uw naam (verplicht)

  Uw email (verplicht)

  Telefoonnummer

  Bubble voetbalSuppenArchery TagVoetbaldartenLasertag

  Voorkeurs datum

  Plaats

  Uw bericht, eventuele vragen & gewenste locatie

  Outdoor Lasergamen op uw bedrijfsuitje

  Een bedrijfsuitje met Bumper Experience staat garant voor een belevingsvolle actieve en teamgerichte dag.

  Lasergamen verzorgen wij voor u bijvoorbeeld aan het strand en in de duinen. Uiteraard kunt u outdoor lasergamen los reserveren, maar wat dacht u van een compleet arrangement met bijvoorbeeld Bubble voetbal en Archery tag en aan het eind van de middag een overheerlijke BBQ in een strandpaviljoen!Wij verzorgen graag uw programma op maat!

  Outdoor lasergame op een vrijgezellenfeest

  Uitdaging en avontuur zijn twee kernwoorden die deze activiteit kenmerken. Buiten lasergamen is dan ook een zeer geschikte invulling voor ieder actief vrijgezellenfeest! In teams spelen jullie diverse scenario’s en uiteraard hebben we een speciaal programma voor de vrijgezel! Wil je een complete actieve middag beleven dan verzorgen wij het lasergame bijvoorbeeld met Bubble voetbal, Archery tag en een heerlijke BBQ aan het strand!

  Outdoor lasergamen op locatie

  Speciaal voor groepen die over een eigen binnen of buitenlocatie beschikken verzorgen wij lasergame op locatie! Het maakt niet uit of het een kantoor, grasveld, parkeerterrein of leegstaand pand betreft. Lasergame kan overal!