juli 13, 2017

Bubble voetbal Delft

Bubble voetbal Delft

Bubble voetbal Delft heeft veel goede Bubble voetbal locaties. Bubble voetballen in Delft kan gewoon op de voetbal vereniging in Delft of op het grasveld of de sporthal bij jou in de buurt. Boek direct jouw bubble voetbal teamuitje, bubble voetbal vrijgezellenfeest, bubble voetbal kinderpartijtje of Bubble voetbal personeelsuitje. Bubble voetbal Delft is onwijs gaaf te combineren met onze nieuwe activiteiten Archery Tag en Voetbaldarten. We doen uitjes tot zeker 400 man, dus ook volledig verzorgde bedrijfsuitjes! Voor snelle vragen kun je ons altijd even een WhatsApp berichtje sturen (06-22666092) of mail naar info@bumperexperience.nl. Het makkelijkste is natuurlijk het formulier hiernaast in te vullen. Geef ook even aan wat jullie budget per persoon is dan stellen wij de leukste activiteiten voor u samen!

Pakketprijzen verhuur
€200,-
8 bumperballen €240,-
10 bumperballen €275,-
12 Bumperballen €325,-
*Bezorgen €0,30,- per/km (minimum €25,-)
 
 
Meerprijs opties
€€
Prof. lasergamen 10: €295,-
Voetbaldartbord 5m: €100,-
12 sets Archery tag: €125,-
Suppen: op aanvraag
 
 
Groepsuitje | Volledig verzorgd
€25,-
8-12 pax: €275,-
13-19 pax: €22,50 p.p.
20+ personen: €18,50 p.p.
Meerprijs archery tag €7,50 p.p.
*Bezorgen €0,30,- per/km (minimum €25,-)
 

Bubbel voetbal Delft op locatie

Bubbel voetbal in Delft kan op iedere locatie gespeeld worden. Wij nemen onze generator mee en verzamelen met de groep op de gekozen locatie om vervolgens lekker aan de slag te gaan met Bubble voetbal, Archery Tag of Voetbaldarten.  Ook is het mogelijk om hier een volledig Bubbel voetbal arrangement te boeken.
U kunt het Bubble voetbaluitje dus volledig naar wens inrichten en combineren met verschillende watersporten voor uitjes tot 400 personen. Bubbel voetbal Delft boeken? Vraag vrijblijvend een offerte aan voor uw bedrijfsuitje, teambuildingsuitje of vrijgezellenfeest en samen maken we er een dag van om nooit te vergeten! info@bumperexperience.nl

Archery tag Delft

Bubbelbal is enorm goed te combineren met onze nieuwe activiteit, Archery Tag! Archery Attack is een geweldige mix van paintball en trefbal. Bij Archery Tag kun je echt op elkaar schieten met pijl en boog. De pijlen zijn voorzien van een zachte LARP kop. Alle deelnemers zetten een masker op en gaan vervolgens de strijd met elkaar aan. Wanneer je geraakt wordt ben je af en als jouw teamgenoten vervolgens een schijf uit de targets schieten mag er weer een teamgenoot terug het veld in! Het arrangementen Archery tag + Bubble voetbal duurt ongeveer 1,5 uur. We starten met Bubbleball en gebruiken vervolgens de bumper voetballen als obstakels bij Archery Tag. De activiteiten zijn al te combineren vanaf 8 personen!

 

Bubble voetbal kinderpartijtje Delft

Bubble voetbal Katwijk

Nieuw! We hebben nu ook Bumperballen voor Bubble voetbal kinderpartijtjes, deze zijn een maatje kleiner en het is al mogelijk om te boeken vanaf 6 kids! Een gaaf Bubble voetbal kinderfeestje in Delft op een veldje in de buurt?! Vraag direct naar de prijzen en neem een kijkje op onze Bubble voetbalpartijtjes pagina voor de speciale prijzen! Kijk dan meteen even naar de Bubble voetbal taart, deze komt van de bakker uit de buurt:D

Bumperball Delft reserveren

Laat ons even weten met welke activiteiten jullie Bumperball Delft eventueel willen combineren. Reserveer jouw Bumperball Delft uitje direct.

  Uw naam (verplicht)

  Uw email (verplicht)

  Telefoonnummer

  Bubble voetbalSuppenArchery TagVoetbaldartenLasertag

  Voorkeurs datum

  Plaats

  Uw bericht, eventuele vragen & gewenste locatie