juli 13, 2017

Bubble voetbal Hoofddorp

Bubble voetbal Hoofddorp

Bubble voetbal Hoofddorp heeft veel goede Bubble voetbal locaties, waaronder natuurlijk het prachtige Haarlemmermeersebos.  Bubble voetballen in Hoofddorp kan gewoon op de voetbal vereniging in Hoofddorp of op het grasveld of de sporthal bij jou in de buurt. Boek direct jouw bubble voetbal teamuitje, bubble voetbal vrijgezellenfeest, bubble voetbal kinderpartijtje of Bubble voetbal personeelsuitje. Bubble voetbal Hoofddorp is onwijs gaaf te combineren met onze nieuwe activiteiten Archery Tag en Voetbaldarten. We doen uitjes tot zeker 400 man, dus ook volledig verzorgde bedrijfsuitjes! Voor snelle vragen kun je ons altijd even een WhatsApp berichtje sturen (06-19904173) of mail naar info@bumperexperience.nl. Het makkelijkste is natuurlijk het formulier hiernaast in te vullen. Geef ook even aan wat jullie budget per persoon is dan stellen wij de leukste activiteiten voor u samen!

Bumperball verhuur
€250,-
8 bumperballen €250,-
10 bumperballen €295,-
12 Bumperballen €345,-
Zelf ophalen in Leiden
Meerprijs bezorgen €0,25 per/km (minimum €25,-)
Prijzen ex btw
 
Bumperball groepsuitje
€300,-
8-12 personen: €300,-
Extra speler €22,50
Inclusief begeleiding
Speeltijd 1 uur
Bezorgen €0,25 per km
*Prijs per persoon niet per bumperball
 
Bubbelbal + Archery tag
€30 p.p.
8-12 personen €350,-
Extra speler €29,50
Inclusief begeleiding
Speeltijd 1,5 uur
Bezorgen €0,25 per km
 
 

Bubbel voetbal Hoofddorp Haarlemmermeersebos

Bubbel voetbal Hoofddorp Haarlemmermeersebos. Het Haarlemmermeersebos is veruit de meest geboekte locatie voor kinderfeestjes, personeelsuitjes en vrijgezellenfeesten in Hoofddorp. Wij nemen onze generator mee en verzamelen met de groep in het park om vervolgens lekker aan de slag te gaan met Bubble voetbal, Archery Tag of Voetbaldarten.  Ook is het mogelijk om hier een volledig Bubbel voetbal arrangement te boeken.
U kunt het Bubble voetbaluitje dus volledig naar wens inrichten en combineren met verschillende watersporten voor uitjes tot 400 personen. Daarnaast kunt u er, afhankelijk van het dagdeel, een ontbijt, lunch of BBQ bijboeken. Bubbel voetbal Hoofddorp boeken? Vraag vrijblijvend een offerte aan voor uw bedrijfsuitje, teambuildingsuitje of vrijgezellenfeest en samen maken we er een dag van om nooit te vergeten! info@bumperexperience.nl

Archery tag Hoofddorp

Bubbelbal is enorm goed te combineren met onze nieuwe activiteit, Archery Tag! Archery Attack is een geweldige mix van paintball en trefbal. Bij Archery Tag kun je echt op elkaar schieten met pijl en boog. De pijlen zijn voorzien van een zachte LARP kop. Alle deelnemers zetten een masker op en gaan vervolgens de strijd met elkaar aan. Wanneer je geraakt wordt ben je af en als jouw teamgenoten vervolgens een schijf uit de targets schieten mag er weer een teamgenoot terug het veld in! Het arrangementen Archery tag + Bubble voetbal duurt ongeveer 1,5 uur. We starten met Bubbleball en gebruiken vervolgens de bumper voetballen als obstakels bij Archery Tag. De activiteiten zijn al te combineren vanaf 8 personen!

Bubble voetbal kinderpartijtje Hoofddorp

Bubble voetbal Katwijk

Nieuw! We hebben nu ook Bumperballen voor Bubble voetbal kinderpartijtjes, deze zijn een maatje kleiner en het is al mogelijk om te boeken vanaf 6 kids! Een gaaf Bubble voetbal kinderfeestje in Hoofddorp op een veldje in de buurt?! Vraag direct naar de prijzen en neem een kijkje op onze Bubble voetbalpartijtjes pagina voor de speciale prijzen! Kijk dan meteen even naar de Bubble voetbal taart, deze komt van de bakker uit de buurt:D

Bumperball Hoofddorp reserveren

Laat ons even weten met welke activiteiten jullie Bumperball Hoofddorp eventueel willen combineren. Reserveer jouw Bumperball Hoofddorp uitje direct.

  Uw naam (verplicht)

  Uw email (verplicht)

  Telefoonnummer

  Bubble voetbalSuppenArchery TagVoetbaldartenLasertag

  Voorkeurs datum

  Plaats

  Uw bericht, eventuele vragen & gewenste locatie

  Archery Attack – Bubbel voetbal – Voetbaldarten