mei 29, 2015

Bubble football Leiderdorp

Bubble football Leiderdorp.

Leiderdorp is een gezellig dorpje gelegen naast Leiden en onze vestigingsplaats. Bubble football Leiderdorp boeken? Maak gebruik van onze locatie bij de Leiderdorpse voetbalvereniging RCL of Alecto. Op deze mooie locaties kunt u gebruik maken van de velden, kleedkamers en de bar (op wedstrijddagen alleen indien beschikbaar). U kunt zich na de Bubble football activiteit dus nog op uw gemak omkleden alvorens u uw uitje hervat. Op de woensdag, donderdag en zaterdag is de bar geopend.

Bubble voetbal Leiderdorp kinderfeestjes

Bubble voetbal is ontzettend populair als kinderpartijtje. Wil jij lekker bumperballen met je vriendjes? Boek dan direct jouw partijtje! We gaan lekker koprollen, bumpen, bubbelballen en voor kids vanaf 10 is het ook nog gaaf om Archery Tag aan het partijtje toe te voegen. Een partijtje met 6 bumpers is te boeken vanaf €150,- en in Leiderdorp komen er natuurlijk geen bezorgkosten bij. Indien mogelijk gebruiken we de velden van RCL, Alecto of we huren een gymzaal. We zijn zelfs in de top 10 leukste kinderpartijtjes van het blad ‘Linda’ geëindigd!!:D WhatsApp ons gerust even voor vragen: 06-19904173

Bubble voetbal Leiderdorp TeamuitjeBumperballen Leiderdorp Alecto

Ben jij lid van Alecto, RCL of een andere sportvereniging boek dan direct jouw teamuitje v.a. €18,50 per persoon. Al onze activiteiten kunnen gewoon op de club gespeeld worden en zelfs op de trainingsavond zijn we beschikbaar om jullie uitje te verzorgen! We komen een kwartier voor aanvang alle spullen alvast oppompen zodat we mooi op tijd kunnen beginnen. Bubble voetbal Leiderdorp, Archery Tag en voetbaldarten zijn geschikt voor jong en oud. Lekker botsen met je vriendjes en eindelijk eens voordeel van die bierbuik! Het is bijvoorbeeld ook mogelijk om de materialen mee te nemen op trainingskamp en ze daarna weer in te leveren in Leiderdorp.

Bumperball bedrijfsuitje Leiderdorp

Ook voor bedrijven, scholen en de gemeente is Bubble voetbal ontzettend gaaf als uitje! Eindelijk de baas eens omver bumpen. Ben jij opzoek naar unieke activiteiten voor het bedrijfsuitje combineer Bubbelbal Leiderdorp dan met onze andere activiteiten of kom lekker bij ons op het strand in Noordwijk genieten van de activiteiten in combinatie met een heerlijke BBQ en de hottub! Natuurlijk zijn we ook op iedere andere gewenste locatie in Nederland en België te boeken.

  Uw naam (verplicht)

  Uw email (verplicht)

  Telefoonnummer

  Bubble voetbalSuppenArchery TagVoetbaldartenLasertag

  Voorkeurs datum

  Plaats

  Uw bericht, eventuele vragen & gewenste locatie