november 2, 2016

Voetbaldarten

Voetbaldarten huren in heel Nederland!


Voetbaldarten huren in heel Nederland op uw – of onze locatie! Organiseert u een bedrijfsuitje, teamuitje, kinderfeestje of vrijgezellenfeest? Voor snelle vragen kunt u ons altijd even WhatsAppen: 06-19904173 of vul het contactformulier onder de prijstabellen in!

Voetbaldartbord huren
€100,-
Zelf ophalen en terug brengen
Duur: dagdeel
Ex btw
Hele dag: €150,-
 
Buiten op uw locatie
€250,-
Inclusief instructeur
Duur: 1,5 uur
Bezorgen €0,30 per/km
 
 
Combideal
€300,-
8 bumperballen of sets Archery Tag
Inclusief scheidsrechter
Duur: 1,5 uur
Bezorgkosten €0,30 per/km
Ex btw

  Uw naam (verplicht)

  Uw email (verplicht)

  Telefoonnummer

  Bubble voetbalSuppenArchery TagVoetbaldartenLasertag

  Voorkeurs datum

  Plaats

  Uw bericht, eventuele vragen & gewenste locatie

  Voetbaldarten

  De gemiddelde voetballiefhebber houdt wel van een potje darten. Of je de pijltjes nu zelf gooit of het spel aanschouwt op een TV in de kantine, darten is best wel leuk. Een goede voetballer maakt je nog geen goede darter, dat heb je zelf ongetwijfeld wel eens gemerkt. Deze vorm van darten verandert de zaak.

  We ontdekten een filmpje uit Engeland waarin een levensgroot dartbord en een paar klevende ballen de belangrijkste attributen zijn. Dit bord is niet om darts in te gooien, maar om ballen op te schieten. Het voetbaldartbord is aan twee kanten voorzien van klittenband en dit zorgt ervoor dat de ballen blijven plakken. Het voetbaldarten kan dus aan twee kanten van het voetbaldartbord tegelijk. Ook bij dit spelletje is het de bedoeling om vanaf een bepaald punten aantal (bijv. 301) naar ‘0’ toe te werken en te eindigen met een dubbel. Om te winnen moet je schot dus wel dik in orde zijn.

  Tijdens dit spelletje wordt duidelijk wie het meeste precisie in zijn benen heeft zitten. Zeer vermakelijk voor een teamfeestje of welke gelegenheid dan ook. Winteractie: voetbaldarten voor €225,-! info@bumperexperience.nlHet enorme dartboard is een echte aandachttrekker tijdens evenementen en daarom erg geschikt voor een voetbalstart, seizoensopener maar denk bijvoorbeeld ook aan een leuke activiteit tijdens de vrijmibo of iets unieks tijdens de gymles op school! Voetbaldarten is leuk voor jong en oud.

  Workshop voetbaldarten

  Voetbaldarten is erg gaaf als workshop, teamuitje, dispuutsuitje, kinderfeestje of als onderdeel van het bedrijfsuitje! Voetbaldarten is erg leuk te combineren met het razend populaire Bubble voetbal en/of Archery Tag. Voetbaldarten kan gewoon op uw eigen locatie en we komen overal in Nederland naar u toe. Het leuke van al deze activiteiten is dat we bij slecht weer gewoon naar binnen kunnen verhuizen.

  Introductie korting!

  Profiteer nu van de introductiekorting en reserveer jouw voetbaldarten uitje voor €250,-. Ook op de combinatie met Bubble voetbal en Archery Tag krijg u het hele jaar  onze combideal, vraag direct naar de voetbaldarten mogelijkheden en RESERVEER!