juni 3, 2015

Bubble voetbal Leiden

Bubble voetbal Leiden

Bubble voetbal Leiden. Leiden is een stad met veel geschikte Bubble voetbal locaties. Leiden is de vestigingsplaats van Bumper Experience. Met de vele voetbalverenigingen, sporthallen en parken is Leiden een uitermate geschikte stad voor uw Bubble voetbal uitje. Bent u opzoek naar de leukste activiteiten voor uw dispuutsuitje, kinderpartijtje, bedrijfsuitje of workshop? Vraag onze direct naar de mogelijkheden door onderstaand formulier in te vullen of mail naar info@bumperexperience.nl

Bumperball verhuur
€250,-
8 bumperballen €250,-
10 bumperballen €295,-
12 Bumperballen €345,-
Zelf ophalen in Leiden
Meerprijs bezorgen €0,25 per/km (minimum €25,-)
Prijzen ex btw
 
Bumperball groepsuitje
€300,-
8-12 personen: €300,-
Extra speler €22,50
Inclusief begeleiding
Speeltijd 1 uur
Bezorgen €0,25 per km
*Prijs per persoon niet per bumperball
 
Bubbelbal + Archery tag
€30 p.p.
8-12 personen €350,-
Extra speler €29,50
Inclusief begeleiding
Speeltijd 1,5 uur
Bezorgen €0,25 per km
 
 

De historische stad Leiden beschikt over een bruisend uitgaanscentrum. Organiseert u een vrijgezellenfeest, dan is Bubble voetbal Leiden een absolute aanrader. Wilt u een middagje Bubble voetballen voorafgaand aan uw vrijgezellenfeest, vraag direct naar de mogelijkheden. Daarnaast is Leiden makkelijk bereikbaar met het ov en het centrum bevindt zich op nog geen 5 minuten lopen van het station.

Bubble voetbal locatie Leiden

 • USC Leiden. Bij het USC boeken wij de zalen het liefst, een zeer geschikte locatie met indoor en outdoor mogelijkheden. Ze hebben keurige kleedkamers en de mogelijkheid tot een hapje en een drankje! Bij het universitair Sport Centrum Leiden kunt u op aanvraag gebruik maken van het kunstgrasveld of de zaal. De kosten voor het huren van een half veld of een sportzaal zijn ongeveer €30,- per uur. Ben u lid van de universiteit van Leiden of het USC, dan betaalt u de helft van dit bedrag. U kunt na het Bubble Voetballen gebruik maken van de kleedkamers en douches van het USC. Daarnaast kunt u uw Bubble voetbal uitje compleet maken door er een BBQ bij te boeken. De kosten hiervan zijn €14,50 p.p. Wij zorgen voor de BBQ en het eten en jullie mogen lekker zelf BBQ-en!Logo-USC
 • Bubble voetbal Leiden: Alle voetbalverenigingen in Leiden (v.v. Leiden, Docos, GHC, Lugdunum, LSVV, UVS, Rijnland, Roodenburg).
 • Bubble voetbal Leiden: In Leiden zijn de naast het USC ook de 3 Oktoberhal en sporthal de zijl geschikt voor Bumperball Leiden.
 • Bubble voetbal Leiden: Daarnaast doen we veel Bumperball kinderpartijtjes in de mooie Leidse parken.

Bumperball Leiden (dispuutsuitjes)

Bumperball Leiden. Omdat we in Leiden gevestigd zijn kunnen we u in Leiden de laagste prijs garanderen voor het bumperballen. Boekt u een dispuutsuitje, vrijgezellenfeest, teamuitje, kinderpartijtje. In Leiden werken we vooral veel samen met Minerva, Quintus en Augustinus (ons personeel is bijna allemaal lid van een van deze mooie verenigingen). Met grote groepen is het ook leuk om Bumperball te combineren met Archery tag en Voetbaldarten. info@bumperexperience.nl

Archery Tag Leiden

Archery Tag is de nieuwste paintball variant en vanaf nu te boeken in Leiden.  Reserveer hier direct jouw uitje of vul het onderstaande formulier in! Archery Tag Leiden is razend populair als dispuutsuitje, kinderpartijtje, teamuitje, tijdens vrijgezellenfeesten en als onderdeel van het bedrijfsevenement.

Archery Tag is een geweldige mix tussen paintball en trefbal. Gewapend met pijl en boog ga jij op jacht naar de tegenstanders. Samenwerken staat bij Archery Tag voorop. Lukt het jou om samen met je teamgenoten alle tegenstanders uit het veld te schieten of om als eerste alle vijf de schijven uit de targets te schieten dan zijn jullie de winnaar! Natuurlijk schieten we niet met scherpe pijlen, bij Archery Tag gebruiken we zogeheten LARP pijlen. Deze Archery Tag LARP pijlen zijn voorzien van een speciale foam voorkant, hierdoor kun jij je tegenstanders met pijl en boog op het lichaam beschieten.

Archery Tag is  perfect te combineren met Bubble voetbal!  Vraag direct een vrijblijvende offerte aan! Wil jij de activiteiten afsluiten met bijvoorbeeld een BBQ op het strand? Leiden ligt vlakbij Noordwijk, in Noordwijk hebben we een unieke strandlocatie waar je onze activiteiten kunt combineren met een luxe BBQ op het strand en na afloop kunt genieten van de hottub.

Bubbelbal Leiden Kinderfeestjes

Bubbelbal Leiden is erg gaaf voor kinderpartijtjes. Bubbelbal is erg leuk om te doen met kinderen van 5 jaar, voor de kinderen hebben we speciale kinderbubbelballen. We werken veel samen met scholen in Leiden om de kinderen kennis te laten maken met Bubbelbal tijdens de gymles. Lijkt het u leuk om een Bubbelbal kinderpartijtje in Leiden te organiseren? Vraag direct naar de mogelijkheden, we zijn voor snelle vragen ook op whatsapp bereikbaar (06-19904173) of stuur even een mailtje naar info@bumperexperience.nl

  Uw naam (verplicht)

  Uw email (verplicht)

  Telefoonnummer

  Bubble voetbalSuppenArchery TagVoetbaldartenLasertag

  Voorkeurs datum

  Plaats

  Uw bericht, eventuele vragen & gewenste locatie

  Bubblebal – Archery Tag – Voetbaldarten

  122 thoughts on “Bubble voetbal Leiden

  Comments are closed.