november 8, 2016

Bubble voetbal Amsterdam

Bubble voetbal Amsterdam

Amsterdam is met zijn verschillende parken ontzettend geschikt voor Bubble voetbal en sporthallen! Wekelijks spelen we Bubble voetbal Amsterdam in het Vondelpark, Amsterdamse bos of het Oosterpark. Bubble voetbal is ontzettend populair tijdens kinderpartijtjes, vrijgezellenfeesten, bedrijfsuitjes en dispuutsuitjes en waar kun je deze Bubble voetbal uitjes nu beter doen dan in Amsterdam?! Bij slecht weer kan het natuurlijk gewoon binnen! Direct reserveren? Vul het contactformulier hieronder in of bel 06-19904173 (ook op WhatsApp).

Bumperball verhuur
€250,-
8 bumperballen €250,-
10 bumperballen €295,-
12 Bumperballen €345,-
Zelf ophalen in Leiden
Meerprijs bezorgen €0,25 per/km (minimum €25,-)
Prijzen ex btw
 
Bumperball groepsuitje
€300,-
8-12 personen: €300,-
Extra speler €22,50
Inclusief begeleiding
Speeltijd 1 uur
Bezorgen €0,25 per km
*Prijs per persoon niet per bumperball
 
Bubbelbal + Archery tag
€30 p.p.
8-12 personen €350,-
Extra speler €29,50
Inclusief begeleiding
Speeltijd 1,5 uur
Bezorgen €0,25 per km
 
 

  Uw naam (verplicht)

  Uw email (verplicht)

  Telefoonnummer

  Bubble voetbalSuppenArchery TagVoetbaldartenLasertag

  Voorkeurs datum

  Plaats

  Uw bericht, eventuele vragen & gewenste locatie

  Bubble voetbal Amsterdam huren?

  Bubble voetbal Amsterdam

  We komen de Bubble voetbal bumpers op iedere gewenste locatie in Amsterdam bezorgen, wilt u lekker Bubble voetballen in het Vondelpark, een sporthal (sporthal de Pijp bijvoorbeeld) of misschien wel in uw achtertuin? U kunt uw uitje zowel met als zonder begeleiding boeken en om de kosten te drukken is het zelfs mogelijk om voor het zelf-service pakket te gaan. Heeft u geen locatie tot uw beschikking dan regelen wij deze voor u! Wist u dat Amsterdam met Blijburg zelfs een mooie strandlocatie heeft voor uw Bubbelbal uitje?

  Bubble voetbal Amsterdam is ook goed te combineren met onze andere activiteiten! Maak gebruik van onze combi-deals en boek Bubble voetbal Amsterdam in combinatie met Archery Tag Amsterdam en voetbaldarten! Organiseert u een toernooi, sportdag voor uw studentenvereniging of een ander speciaal evenement, vraag dan direct naar de mogelijkheden en een vrijblijvende offerte. Voor directe vragen belt of Whatsappt u naar het nummer: 0619904173, vult u het onderstaande formulier in of stuur even een mailtje naar info@bumperexperience.nl en u heeft binnen een paar uur antwoord op uw vraag.

  Archery Tag huren Amsterdam

  Archery Tag ook wel Archery Attack is een geweldige mix tussen paintball en trefbal. Gewapend met pijl en Boog gaan jullie tijdens een potje Archery Tag in Amsterdam de strijd aan met de tegenstander! Archery Attack is perfect te combineren met Bubbelbal, na het Bumper voetballen zetten we de bumperballen neer als obstakel en komen de bogen en maskers voor Archery Tag tevoorschijn. Na een korte schietoefening op de targets is het tijd om echt op elkaar te gaan schieten. Met een Archery Tag vrijgezellenfeest maken we het de bachelor natuurlijk niet te makkelijk en zullen we met ze allen even op de vrijgezel schieten! Combineer Bubble voetbal met Archery tag in Amsterdam en maak het uitje onvergetelijk!

  Last minute Bubble soccer Amsterdam

  Door het slechte weer wil het nog weleens voorkomen dat de training of event onverhoopt komt te vervallen, neem dan direct contact met ons op en we gaan er samen iets onvergetelijke van maken! Het is vrijwel altijd nog mogelijk om voor de volgende dag nog een Bubble soccer of Archery tag uitje in Amsterdam te boeken!

  Bumperball Amsterdam

  In Amsterdam worden we veel geboekt voor dispuutsuitjes, broer-zus/vader-dochter dagen. Laat ons even weten wat jullie Bumperball budget is en of jullie Bumperball Amsterdam eventueel willen combineren met een van de anders activiteiten en wij maken een offerte op maat!

  Bubbelbal locaties in AmsterdamBubble voetbal vrijgezellenfeest

  • Bubbelbal Vondelpark Amsterdam

  Voor vrijgezellenfeesten is het Vondelpark in Amsterdam de meest geboekte locatie. Het is erg gaaf om Bubble voetbal te spelen in het Vondelpark en het trekt veel toeschouwers.

  • Bubbelbal Westerpark Amsterdam

  Bubble voetbal in het Westerpark in Amsterdam. Evenals het Vondelpark is natuurlijk ook het Westerpark een unieke locatie. We hebben hier een ruim grasveld tot onze beschikking wat het ook geschikt maakt voor wat grotere groepen.

  • Bubbel bal Amstelpark Amsterdam

  Bubble voetballen in het Amstelpark in Amsterdam. Afhankelijk van jullie verblijfslocatie kan Bubble Soccer ook in het Amstelpark gespeeld worden.

  • Bubbelbal Sarphatipark Amsterdam

  Bubble voetbal in het Sarphatipark Amsterdam. Het Sarphtipark is niet heel groot maar wel heel gezellig! We doen hier vooral veel kinderfeestjes of wat kleinere groepen! Ben jij met heel veel? Vraag dan even om tips!

  • Bubbelbal Oosterpark Amsterdam

  Bubble voetbal in het Oosterpark in Amsterdam. Amsterdam heeft zoveel mooie parken, het Oosterpark maakt daar absoluut ook deel van uit. Zoek jij een gave locatie voor een Bubble voetbal vrijgezellenfeest, Bubble voetbal teamuitje of een bubbelbad kinderfeestje in Amsterdam?

  • Bubble soccer sporthal de Pijp

  Bij slecht weer gaan we vaak Bubble voetballen in Sporthal de pijp, met klein groepjes is het ook mogelijk om een gymzaal in Amsterdam te boeken, dat is een stuk voordeliger. Met meer dan 15-20 personen gaan we altijd voor een grote sporthal!

  • Bubble voetbal Amsterdamse bos Amsterdam

  In het Amsterdamse bos verzamelen wij naast Fun Forest Amsterdam en lopen we met de bumperballen het park in, Bubble voetballen in het Amsterdamse bos is erg gaaf en we hebben vooral lekker de ruimte dus ook met een hele grote groep is Bubble voetbal hier erg leuk!

  Indoor Bubble soccer Amsterdam

  Natuurlijk is het ook mogelijk om Bubble soccer in een sporthal te spelen, over het algemeen spelen we Bubble soccer in sporthal de Pijp. Bubble soccer kinderfeestjes mogen vaak gebruik maken van de gymzaal op school!

  Voetbaldarten – Bubble voetbal – Archery Tag – Amsterdam

  #Bumperball verhuur Amsterdam #Bubbelbal Amsterdam #Bubble ball Amsterdam #Bumperz Amsterdam #bumper voetbal Amsterdam #Archery Tag Amsterdam Huren #Bubbelbal verhuur Amsterdam #Voetbaldarten Amsterdam #bubble soccer Amsterdam#bubble soccer huren Amsterdam #bubble football huren Rotterdam #bumperfootball huren Rotterdam #Bumperballz voetbal huren Amsterdam #Archery Tag Amsterdam #archery attack strand #Archery battle Amsterdam #Archery shoutout Amsterdam #Bowhunt Amsterdam #Bubble voetbal Amsterdam #vrijgezellenfeest Amsterdam