oktober 9, 2018

Archery Tag verhuur

Archery Tag verhuur

Natuurlijk is het naast de workshops en arrangementen ook mogelijk om Archery Tag zelf te huren! Afhankelijk van de wensen kunnen wij even meedenken over het aantal benodigde Archery Tag verhuur setjes. Een Archery tag set huren bevat per set het volgende: 1 boog, 1 masker en 2 pijlen Het is uiteraard ook mogelijk om bij de set archery tag taggers en bunkers te huren. Eigenlijk zijn er drie opties. U kunt kiezen voor zelf-service, u haalt dan het materiaal bij ons op en brengt dit na het evenement weer terug. De tweede optie is inclusief begeleiding, onze instructeur komt dan naar de locatie, bouwt alles op en af en is tijdens het spel de begeleider. De laatste optie is onze brengservice waarbij de materialen door onze instructeur naar u toe worden gebracht en na uw evenement weer op worden gehaald, deze optie is erg populair voor Archery Tag gymlessen omdat je ze dan de hele dag kunt gebruiken bij meerdere groepen!

Archery Tag huren kan op iedere locatie in Nederland!

Archery Tag huren op locatie

Onze Archery Tag verhuur beperkt zich niet tot de regio, dagelijks rijden wij met onze activiteiten het heel land door, afhankelijk van uw locatie maken wij graag een vrijblijvende offerte op maat, geef dus even aan wat de locatie is, hoe veel sets jullie willen huren en voor hoe lang! info@bumperexperience.nl of WhatsApp: 06-19904173.

AANTAL SETJES (zelfservice):Archery tag verhuur op locatie

  • 8 maskers, bogen en 16 pijlen: €150,-
  • 10 maskers, bogen en 20 pijlen: €180,-
  • 12 maskers, bogen en 24 pijlen: €210,-
  • 14 maskers, bogen en 28 pijlen: €240,-
  • 16 setjes of meer: Prijs op aanvraag
  • Speelveld met bunkers bijhuren: €60,-

*prijzen inclusief btw en exclusief bezorgkosten

Archery tag op school

De aller leukste en op dit meest geboekte gymles is de Archery Tag gymles! Vaak combineren we dit met Bubble voetbal zodat de bumperballen dan meteen de obstakels vormen tijdens de archery tag gymles! Op scholen bezorgen wij de Archery Tag sets vaak in de ochtend en aan het einde van de dag pikken we de materialen weer op. Uiteraard is het ook mogelijk om Archery Tag klassenuitjes en gymlessen volledig verzorgd te boeken met onze ervaren instructeurs! Archery Tag uitjes kunnen op school geboekt worden (zowel indoor als outdoor) maar ook erg populair is Archery tag tijdens schooluitje op het strand! Wij verzorgen uitjes voor groepen vanaf 8 tot wel 2000 personen.

Aanvullende activiteiten

Naast Archery Tag verhuren wij nog veel meer gave activiteiten waaronder:

Staat de gewenste activiteit hier niet tussen? Laat even weten wat jullie er graag bij zouden willen en wij zorgen ervoor dat dat geregeld wordt:D

Archery Tag huren indoor