mei 29, 2015

Bubbel voetbal Noordwijk

Bubbel voetbal Noordwijk

Bubbel voetbal Noordwijk is met een prachtig strand een van de beste Bubbel voetbal locaties in Nederland. Door samenwerkingen met bijna alle strandtenten in Noordwijk ben je bij ons aan het juiste adres voor een perfect Bubbel voetbal uitje in Noordwijk op het strand. Natuurlijk kun je ook lekker Bubble voetballen op de voetbal vereniging in Noordwijk of op het grasveld of de sporthal bij jou in de buurt. Boek direct jouw bubbel voetbal teamuitje, bubbel voetbal vrijgezellenfeest, bubbel voetbal kinderpartijtje of bumperball bedrijfsevenement. Bubbel voetbal Noordwijk is onwijs gaaf te combineren met onze nieuwe activiteiten Archery Tag Noordwijk en Voetbaldarten. Op het strand doen we uitjes tot 500 man. Voor snelle vragen kun je ons altijd even een WhatsApp berichtje sturen (06-19904173) of mail naar info@bumperexperience.nl. Het makkelijkste is natuurlijk om het contactformulier in te vullen. Geef ook even aan wat jullie budget per persoon is dan stellen wij de leukste activiteiten voor u samen!

Bumperball verhuur
€250,-
8 bumperballen €250,-
10 bumperballen €295,-
12 Bumperballen €345,-
Zelf ophalen in Leiden
Meerprijs bezorgen €0,25 per/km (minimum €25,-)
Prijzen ex btw
 
Bumperball groepsuitje
€300,-
8-12 personen: €300,-
Extra speler €22,50
Inclusief begeleiding
Speeltijd 1 uur
Bezorgen €0,25 per km
*Prijs per persoon niet per bumperball
 
Bubbelbal + Archery tag
€30 p.p.
8-12 personen €350,-
Extra speler €29,50
Inclusief begeleiding
Speeltijd 1,5 uur
Bezorgen €0,25 per km
 
 

  Uw naam (verplicht)

  Uw email (verplicht)

  Telefoonnummer

  Bubble voetbalSuppenArchery TagVoetbaldartenLasertag

  Voorkeurs datum

  Plaats

  Uw bericht, eventuele vragen & gewenste locatie

  Bubbel voetbal Noordwijk op het strandBubble voetbal Katwijk

  Bubble voetbal Noordwijk op het strand. We werken met veel strandtenten samen, heb je een voorkeur voor een bepaalde strandtent laat het dan vooral weten. Normaliter doen wij de activiteiten bij onze partner Beachclub Beach Break of bij de grotere broer Nederzandt in Noordwijkerhout. We hebben hier namelijk de beschikking over een privé strand en dus geen last van strandgangers op drukke zonnige dagen. Ook is het mogelijk om hier een volledig Bubbel voetbal arrangement te boeken. Naast Bubble voetbal is het bij Beach Break ook mogelijk om verschillende watersporten aan uw uitje toe te voegen. Combineer Bumperball Bubbel voetbal met surfen, suppen, kitesurfen en nog veel meer watersporten. Bij Beach Break kunt u gebruik  maken van de nodige faciliteiten. Zo kunt u onder andere gebruik maken van de kleedkamers en een warme douche. Ook kunt u het uitje volledig afmaken door de hottub en BBQ bij uw arrangement te boeken.
  U kunt het Bubble voetbaluitje dus volledig naar wens inrichten en combineren met verschillende watersporten. Daarnaast kunt u er, afhankelijk van het dagdeel, een ontbijt, lunch of BBQ bijboeken. Bubbel voetbal Noordwijk huren? Vraag vrijblijvend een offerte aan voor uw bedrijfsuitje, teambuildingsuitje of vrijgezellenfeest en samen maken we er een dag van om nooit te vergeten! info@bumperexperience.nl

  Bumperball Noordwijk reserveren

  Laat ons even weten met welke activiteiten jullie Bumperball Noordwijk eventueel willen combineren. Willen jullie daarnaast lekker BBQ-en (v.a. €15,-) en nog nagenieten van een drankje in de hottub? Reserveer jouw Bumperball Noordwijk uitje dan direct (bij de hottub geldt vol=vol).

  Bubbleball – Archery Attack – Archery shootout – Voetbaldarts

  Bubble voetbal Wassenaar

  #Bumperball verhuur Noordwijk #Bubbelbal Noordwijk #Bubble ball Noordwijk #Bumperz Noordwijk #bumper voetbal Noordwijk #Archery Tag Noordwijk Huren #Bubbelbal verhuur #Voetbaldarten Noordwijk #bubble soccer Noordwijk #bubble soccer huren #bubble football huren #bumperfootball huren Noordwijk #Bumperballz voetbal huren #Archery Tag Strand #archery attack strand #Archery battle Noordwijk #Archery shootout Noordwijk #Bowhunt Noordwijk #Bubble voetbal vrijgezellenfeest Noordwijk