augustus 11, 2018

Suppen in Leiden

Suppen in Leiden!

Suppen saai?! Allang niet meer! Suppen in Leiden biedt je een prachtige tour door de historische grachten van deze mooie binnenstad van Leiden. Suppen in Leiden kan met collega’s, als teamuitje of tijdens jouw vrijgezellenfeest! Natuurlijk is het ook mogelijk om een sup te huren en lekker zelf op pad te gaan, je krijgt in dat geval een kaart van Leiden mee met natuurlijk leuke tips. Suppen in Leiden kan iedere dag van de week geboekt worden en wij zorgen voor een programma op maat. Suppen in Leiden met je hele dispuut, wij hebben ook ruimte voor grotere groepen! Vraag direct vrijblijvend naar de mogelijkheden voor het aller leukste Sup uitje Leiden.

WhatsUpp: 06-22666092

info@bumperexperience.nl

Suptour LeidenSuppen in Leiden

Het is mogelijk om lekker zelf door de Leidsche grachten te suppen of om een Suptour door Leiden te boeken. De SUPtour Leiden wordt aangeboden vanaf 6 personen. Is dat Suppen moeilijk? Nee! Suppen is geschikt voor jong en oud en kan op elk niveau. We beginnen met wat balansoefeningen en voor de gevorderde is het zelfs leuk om Sup wedstrijdjes en Supoefeningen te doen waarbij het natuurlijk de bedoeling is dat je geen nat pak haalt!

Sup locaties Leiden

Waar stappen we op? Dat is natuurlijk geheel naar keuze, wij kunnen de Sups in Leiden naar iedere gewenst locatie brengen. Natuurlijk hebben wij ook vaste locatie en leuke deals met restaurants waarbij je eerst met je groep kunt genieten van een overheerlijke bak koffie of thee en zodra de spullen gereed zijn haalt de begeleider jullie van het terras!

  • Restaurant de la Soul Suppen in Leiden
  • Borgman & Borgman

Het lekkerste kopje koffie van Leiden haal je natuurlijk bij Borgman en Borgman!

  • Opstappunt naar keuze

Verschillende routes:

Binnenstad door de grachten. Suppen in Leiden doe je door de prachtige grachten. Wist je dat dit in totaal wel 28 kilometer lang is en wanneer je deze tour helemaal zou willen doen je wel 88 keer moet bukken voor een brug! De binnenstad is geschikt voor beginners en gevorderde. We hebben ook een tourer Sup te huur voor de langere toch. Verder gaan we natuurlijk lekker aan de slag met de Allround sup die geschikt is voor alle omstandigheden.

Suppen door Leiden naar de Kaag

Na een stukje over de grachten is het mogelijk om richting de kaag te Suppen! Indien gewenst kunnen wij de Supboarden natuurlijk ook direct langs de kaag afzetten en daar opstappen!

Suppen op Zee

Wij hebben ook een vaste strandlocaties voor Suppen in Noordwijk, Suppen in Katwijk en Suppen in Zandvoort! Vraag hiervoor naar de mogelijkheden. Suppen op zee is natuurlijk iets lastiger dan door de grachten. Voor sportieve groepen is het erg gaaf om dit op zee te doen en dan lekker een BBQ erachteraan te plakken!

Tot snel op de Leidsche grachten!

SUPPEN IN LEIDEN

#SuppeninLeiden #SuptourLeiden #SuppendoorLeiden #Suppenteamuitje #VrijgezellenfeestSuppen #Suppenoplocatie #LeidenSuppen

Overige activiteiten (allemaal perfect te combineren en in heel Nederland te boeken):