augustus 11, 2018

Suppen in Leiden

Suppen in Leiden!

Een Sup huren in Leiden? Kleed je om op onze locatie en sup zo het centrum in!

Suppen saai?! Allang niet meer! Suppen in Leiden biedt je een prachtige tour door de historische grachten van deze mooie binnenstad van Leiden. Suppen in Leiden kan met collega’s, als Sup teamuitje of tijdens jouw vrijgezellenfeest! Natuurlijk is het ook mogelijk om een los sup te huren in Leiden en lekker zelf op pad te gaan in je eigen tempo. Suppen huren in Leiden kan iedere dag van de week geboekt worden en wij zorgen voor een programma op maat. Suppen in Leiden met je hele dispuut, wij hebben ook ruimte voor grotere groepen! Vraag direct vrijblijvend naar de mogelijkheden voor het aller leukste Sup uitje Leiden.

Sup huren Leiden | 2 uur
€27,50
10'6 sup allround
Afhalen: Leiden
Kleedruimte beschikbaar
Drybag mee
 
Sup huren Leiden | 3 uur
€35,-
All round Tourer sup
Lange tour
Kleedruimte beschikbaar
Drybag mee
 
Suppen met gids Leiden
€35
Inclusief instructeur
Duur: 1,5 uur
Geheel verzorgd
v.a. 8 personen
 

Suptour Leiden

Het is mogelijk om lekker zelf door de Leidsche grachten te suppen of om een Suptour door Leiden te boeken. De SUPtour Leiden wordt aangeboden vanaf 6 personen. Is dat Suppen moeilijk? Nee! Suppen is geschikt voor jong en oud en kan op elk niveau. We beginnen met wat balansoefeningen en voor de gevorderde is het zelfs leuk om Sup wedstrijdjes en Supoefeningen te doen waarbij het natuurlijk de bedoeling is dat je geen nat pak haalt!

Suppen op Zee

Wij hebben ook een vaste strandlocaties voor Suppen in Noordwijk, Suppen in Katwijk en Suppen in Zandvoort! Vraag hiervoor naar de mogelijkheden. Suppen op zee is natuurlijk iets lastiger dan door de grachten. Voor sportieve groepen is het erg gaaf om dit op zee te doen en dan lekker een BBQ erachteraan te plakken!

Tot snel op de Leidsche grachten!

SUPPEN IN LEIDEN

#SuppeninLeiden #SuptourLeiden #SuppendoorLeiden #Suppenteamuitje #VrijgezellenfeestSuppen #Suppenoplocatie #LeidenSuppen

Overige activiteiten (allemaal perfect te combineren en in heel Nederland te boeken):

Sup locaties Leiden

Waar stappen we op? Dat is natuurlijk geheel naar keuze, wij kunnen de Sups in Leiden naar iedere gewenst locatie brengen. Natuurlijk hebben wij ook vaste locatie en leuke deals met restaurants waarbij je eerst met je groep kunt genieten van een overheerlijke bak koffie of thee en zodra de spullen gereed zijn haalt de begeleider jullie van het terras!

  • Onze eigen Locatie aan het water met kleedkamer, ontvangstruimte en drankjes!

Verschillende routes:

Binnenstad door de grachten. Suppen huren in Leiden doe je door de prachtige grachten. Wist je dat dit in totaal wel 28 kilometer lang is en wanneer je deze tour helemaal zou willen doen je wel 88 keer moet bukken voor een brug! De binnenstad is geschikt voor beginners en gevorderde. We hebben ook een tourer Sup te huur voor de langere toch. Verder gaan we natuurlijk lekker aan de slag met de Allround sup die geschikt is voor alle omstandigheden.

Sup huren in Leiden naar de Kaag

Na een stukje over de grachten is het mogelijk om richting de kaag te Suppen! Indien gewenst kunnen wij de Supboarden natuurlijk ook direct langs de kaag afzetten en daar opstappen!

Suppen in Leiden huren door de grachten