september 6, 2018

Suppen in Noordwijk

Suppen in Noordwijk!

Suppen saai?! Allang niet meer! Suppen in Noordwijk aan Zee is enorm populair tijdens bedrijfsuitjes, groepsuitjes en zelfs voor kinderfeestjes. Suppen in Noordwijk kan met collega’s, als teamuitje of tijdens jouw vrijgezellenfeest! Natuurlijk is het ook mogelijk om een sup te huren en lekker zelf op pad te gaan, je krijgt in dat geval geven we wat tips en kan je zelf lekker suppen! Suppen in Noordwijk kan iedere dag van de week geboekt worden en wij zorgen voor een programma op maat. Suppen in Noordwijk met je hele dispuut? Wij hebben ook ruimte voor grotere groepen! Vraag direct vrijblijvend naar de mogelijkheden voor het aller leukste Sup uitje in Noordwijk.

WhatsUpp: 06-19904173

info@bumperexperience.nl

Suppen op het strand van NoordwijkSuppen in Leiden

Het is mogelijk om lekker zelf te suppen met vallen en opstaan of om dit onder begeleiding te doen! De workshop suppen wordt aangeboden vanaf 8 personen. Is dat Suppen moeilijk? Nee! Suppen is geschikt voor jong en oud en kan op elk niveau. We beginnen met wat balansoefeningen en voor de gevorderde is het zelfs leuk om Sup wedstrijdjes en Supoefeningen te doen waarbij het natuurlijk de bedoeling is dat je geen nat pak haalt!

Sup locaties Noordwijk

Waar stappen we op? Dat is natuurlijk geheel naar keuze, wij kunnen de Sups naar iedere gewenst locatie brengen. Natuurlijk hebben wij ook vaste locatie en leuke deals met strandtenten in Noordwijk waarbij je eerst met je groep kunt genieten van een overheerlijke bak koffie of thee en zodra de spullen gereed zijn haalt de begeleider jullie van het terras! Onze vaste suplocatie is Beach Break. Wij hebben hier alle voorzieningen, zo kun je na het suppen gebruik maken van een lekker warme douche en de dag afsluiten met een heerlijke BBQ op het strand! Vraag naar de arrangementen!

  • Beach Break Noordwijk (Zeereep 106)

Ontvangst met een heerlijke bakje koffie of combineer het suppen met de BBQ arrangementen!

  • Opstappunt naar keuze

Hebben jullie de rest van het uitje al elders op het strand geregeld? Geen probleem! Wij komen met de sups naar u toe.

Supuitje Noordwijk 

Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden voor Suppen in Noordwijk op zee! Suppen op zee is natuurlijk iets lastiger dan door de grachten. Voor sportieve groepen is het erg gaaf om dit op zee te doen en dan lekker een BBQ erachteraan te plakken! Ben je met een grote groep? Combineer Suppen dan met onze andere gave activiteiten of vraag naar een leuk voorstel!

Tot snel op de  SUP in NoordwijkSuppen in Noordwijk!

SUPPEN IN Noordwijk

#SuppeninNoordwijk #SuptourNoordwijk #SuppendoorNoordwijk #Suppenteamuitje #VrijgezellenfeestSuppenNoordwijk #Suppenoplocatie #NoordwijkSuppen #bedrijfsuitjesuppennoordwijk

Overige activiteiten (allemaal perfect te combineren en in heel Nederland te boeken):

Bedrijfsuitje Suppen in Noordwijk