mei 4, 2015

Bubble voetbal huren

Bubble voetbal huren

Bubble voetbal huren in heel Nederland op uw locatie of een onze (strand) locaties! Bubbel voetbal is de leukste activiteit van dit moment en zorgt gegarandeerd voor de meest hilarische beelden! Organiseert u een vrijgezellenfeest, personeelsuitje of kinderpartijtje? Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden. Het is ook mogelijk om de bumperballen te huren voor gymlessen of grote evenementen, vraag dan naar de pakketprijzen en combideals met Archery Tag en voetbaldarten! WhatsAp: 06-22666092 of vraag hier om meer info!

Bubble voetbal huren in heel Nederland

Wij verzorgen uw uitje en ons belangrijkste doel is het zorgen voor een unieke beleving! Bubble voetbal is ook perfect te combineren met Archery Tag en voetbaldarten en te boeken van 8 tot 800 personen! Bubble voetbal kan gespeeld worden op een voetbalveld, in een grote achtertuin, het parkje aan de overkant of op het strand in combinatie met Archery Tag en een BBQ arrangement! Bij slecht weer verhuizen we in overleg natuurlijk naar binnen. Vraag ons gerust om een locatie!

Bubble voetbal 8-12 personen
€24,50
Inclusief scheidsrechter
Duur: 1 uur
Geheel verzorgd
Optioneel: Archery Tag + €10,-
Exclusief bezorgkosten
Bubble voetbal 13-19 personen
€22,50
Inclusief scheidsrechter
Duur: 1 uur
Geheel verzorgd
Optioneel: Archery Tag + €10,-
Exclusief bezorgkosten
Bubble voetbal 20 personen of meer
€20
Inclusief scheidsrechter
Duur: 1 uur
Geheel verzorgd
Optioneel: Archery Tag + €10,-
Exclusief bezorgkosten

  Uw naam (verplicht)

  Uw email (verplicht)

  Telefoonnummer

  Bubble voetbalSuppenArchery TagVoetbaldartenLasertag

  Voorkeurs datum

  Plaats

  Budget p.p.

  Uw bericht, eventuele vragen & gewenste locatie

  *Bezorgen €0,20 per kmBubble voetbal huren combideals

  **Losse verhuur is ook mogelijk, vraag naar de opties!

  Bumperball Zelf service

  Als u helemaal geen begeleiding nodig heeft bij uw bubble voetbal uitje is zelf service de voordeligste optie en wordt veel gebruikt voor gymlessen. Klik hier voor meer informatie. Bij Zelf service kunt de bumperballen huren tegen een lager tarief, leuk om er bijvoorbeeld meerdere klassen mee te laten sporten op school. Hiervoor hebben we ook nog goede Bubbelbal combideals. U kunt de bumperballen zelf bij ons ophalen of ze toch even laten bezorgen en dan halen we ze op de afgesproken tijd weer op!

  Bubble voetbal combideals huren

  Naast Bubbelbal zijn ook onze activiteiten Archery Tag en voetbaldarten uitermate geschikt om zowel indoor als outdoor te spelen. Bent u met een grote groep? Combineer ze dan! Wij verzorgen veel school sportdagen en personeelsuitjes tot wel 400 man (op het strand, sportveld of gewoon op uw eigen locatie). Meestal is dit volledig verzorgd door Bumper Experience maar het is ook mogelijk om alleen de materialen te huren voor de hele dag tegen een goedkoper tarief. Dit doen onze samenwerkingspartners bijvoorbeeld maar ook veel scholen voor klassenuitjes of verenigingen tijdens de sportdagen en kampen. Vraag gerust vrijblijvend naar de mogelijkheden!

  Bekijk ook onze Facebookpagina!

  Bubble voetbal huren v.v. Oegstgeest