oktober 9, 2018

Lasergamen op locatie

Lasergamen op locatie

Lasergamen op een eigen locatie? Dat kan met onze mobiele lasergame service! Lasergamen op locatie is razend populair als bedrijfsuitje, teamuitje en op scholen. Daarnaast hebben wij een hele gave samenwerking waarbij we lasergamen op locatie in de supermarkten van de Albert Heijn! Wij toveren uw locatie om tot een heuse lasergame arena. Lasergamen op locatie kan zowel op donkere als lichte locaties, denk daarbij aan een kantoor, magazijn of natuurlijk gewoon buiten in de direct omgeving. Lasergamen kan fungeren als een op zichzelf staand event maat natuurlijk ook als onderdeel van een groter geheel tijdens een sportdag, bedrijfsfeest of festival.

Ben je sportief, minder sportief, jong of oud? Lasergamen is een geweldige ervaring voor jong en oud! Bij onze verschillende spelscenario’s krijgt iedereen een hoop energie en enthousiasme! Durf jij het aan? Lasergame op uw eigen locatie heeft ook nog eens als voordeel dat u gebruik kunt maken van de werkkostenregeling (WKR).

Lasergame locatieLasergamen op locatie huren

Er zijn geen specifieke locatie eisen! Wij komen ruim op tijd op uw locatie om deze om te toveren tot een gave lasergame arena en maken zoveel mogelijk gebruik van de obstakels ter plaatse. Indien gewenst hebben wij ook mobiele bunkers, legernetten verlichting en muziek om alles helemaal aan te kleden. Het is wel leuk als we lekker wat ruimte hebben!

Lasergamen in het donker en overdag

Wij maken gebruik van de nieuwste laserwapens, zeer professionele wapens waarmee je tot wel 150 meter ver nauwkeurig kunt schieten. Alle wapens zijn voorzien van een scoop waardoor je heel precies kunt richten. In het donker maken wij gebruik van lichtgevende banden in de teamkleur zodat je al van ver kunt zien waar de tegenstanders zich bevinden! Lasergamen kan dus 24/7 gespeeld worden!

Lasergame bedrijfsuitje Albert HeijnAantal benodigde laserwapens

Het is natuurlijk leuk om zoveel mogelijk laserwapens te kiezen, tegelijkertijd is het absoluut niet nodig om er 1 per persoon te nemen! Doorgaans nemen wij bij bedrijfsuitjes van 60-80 personen bijvoorbeeld 20-30 laserwapens mee  en spelen dan een lasergame toernooi waarbij iedere deelnemer 2 of 3 potjes speelt van 10-12 minuten in 2 a 2,5 uur. Alles is met onze professionele laserwapens volledig naar wens in te stellen. Uiteraard kunnen wij precies zien welke speler de beste was en welk team de winnaar is. Als afsluiter doen wij een echte lasergame finale waarbij spanning natuurlijk voorop staat!

Lasergame prijzen

Let op voor grote groepen en bedrijfsuitjes hebben wij projectprijzen, vraag direct vrijblijvend naar de mogelijkheden! Kijk voor meer informatie op onze site: lasergamenoutdoor.nl