augustus 20, 2018

Suppen op locatie

Suppen op locatie!

Suppen saai?! Allang niet meer! Suppen op locatie biedt je een prachtige tours in verschillende steden en op alle stranden van Nederland, vanaf het water is alles anders. Suppen op locatie kan met collega’s, als teamuitje of tijdens jouw vrijgezellenfeest en zelfs met kids! Natuurlijk is het ook mogelijk om een sup te huren en lekker zelf op pad te gaan, je krijgt in dat geval een uitleg en natuurlijk de benodigde materialen mee met leuke tips. Suppen op locatie kan iedere dag van de week geboekt worden en wij zorgen voor een programma op maat. Suppen op locatie met je hele dispuut, wij hebben ook ruimte voor grotere groepen! Vraag direct vrijblijvend naar de mogelijkheden voor het aller leukste Sup uitje op iedere gewenste locatie.

WhatsUpp: 06-19904173

info@bumperexperience.nl

Suppen op locatieSuppen in Leiden

Het is mogelijk om lekker zelf door de prachtige grachten van jouw stad of om een Suptour op locatie te boeken. De SUPtour op locatie wordt aangeboden vanaf 15 personen. Het populairste is toch wel Suppen op het strand! Suppen op het strand doen wij meestal op onze vaste locaties in Noordwijk aan Zee of Zandvoort aan Zee maar is ook in Scheveningen, Katwijk, Hoek van Holland en Kijkduin te boeken. Is dat Suppen moeilijk? Nee! Suppen is geschikt voor jong en oud en kan op elk niveau. We beginnen met wat balansoefeningen en voor de gevorderde is het zelfs leuk om Sup wedstrijdjes en Supoefeningen te doen waarbij het natuurlijk de bedoeling is dat je geen nat pak haalt! Wist je dat je harstikke fit wordt van suppen?

Suppen in Noordwijk aan zee (vaste locatie)

Het gaafste SUPuitje in Noordwijk aan zee boek je op onze vast locatie bij Beach Break! Eerst lekker Suppen eventueel gecombineerd met Bubble voetbal, Archery Tag of Lasergamen in de duinen en vervolgens een heerlijke BBQ op het strand in deze gezellige strandtent. Het is ook mogelijk om bij ons volledige strandevents te boeken. Suppen in Noordwijk is razend populair als Sup teamuitje in Noordwijk, bedrijfsuitje Suppen Noordwijk of Dispuutsuitje suppen in Noordwijk! Vraag direct naar de mogelijkheden.

*we hebben hier ook warme douches!

Suppen in KatwijkSuppen op locatie

Ook Katwijk is natuurlijk een prachtige locatie voor een SUPuitje. Hier werken we samen met verschillende strandtenten om jou uitje helemaal compleet te maken. Suppen in Katwijk voor jong en oud!

Suppen Zandvoort aan zee

Suppen in Zandvoort aan Zee doen wij op onze vaste strandlocaties in Zandvoort (tent 6 en Tijn Akersloot) hier hebben we lekker de ruimte voor jou uitje en natuurlijk is het ook te combineren met een BBQ of diner! Suppen in Zandvoort is erg populair als teamuitje en bedrijfsuitje! Suppen in Zandvoort is ook te combineren met een vergaderarrangement.

Binnenstad door de grachten. Suppen doe je vaak door prachtige grachten. De binnenstad is geschikt voor beginners en gevorderde. We hebben ook een tourer Sup te huur voor de langere toch. Verder gaan we natuurlijk lekker aan de slag met de Allround sup die geschikt is voor alle omstandigheden. Gemiddeld ben je 1,5 tot 2 uur zoet met het suppen door de grachten. Let op: de suptour door de grachten bieden we op iedere gewenste locatie aan, neem een lekker grote badhanddoek en droge kleding mee voor het het suppen!

Suppen op Zee

Wij hebben ook een vaste strandlocaties voor Suppen in Noordwijk, Suppen in Scheveningen, Suppen in Katwijk en Suppen in Zandvoort! Vraag hiervoor naar de mogelijkheden. Suppen op zee is natuurlijk iets lastiger dan door de grachten. Voor sportieve groepen is het erg gaaf om dit op zee te doen en dan lekker een BBQ erachteraan te plakken! Suppen op zee is wat intensiever, we adviseren hier 1-1,5 uur.Suppen in Noordwijk

#Suppenoplocatie #Supverhuur #suppenscheveningen  #Suppenteamuitje #VrijgezellenfeestSuppen #Suppenoplocatie #LeidenSuppen #Suppeninzandvoort #Suppennoordwijk #SuppenKatwijk #Suppennoordwijkerhout

Overige activiteiten (allemaal perfect te combineren en in heel Nederland te boeken):