september 6, 2018

Suppen in Scheveningen

Suppen in Scheveningen

Suppen in Scheveningen! Scheveningen is zonder twijfel de beste surf en supspot van Nederland. Wekelijks genieten vele duizenden collega’s, vrienden, kids en toeristen van de prachtige boulevard en de leukste bedrijfsuitjes op het strand. Suppen in Scheveningen is dan ook onze meest geboekte locatie! Blijf jij staan tijdens het suppen op zee? Wij bieden suppen in Scheveningen voor grote en kleine groepen! Het is ook mogelijk om suppen te combineren met volledige strandarrangementen voor een compleet beachevent.  Suppen in Scheveningen kan iedere dag van de week geboekt worden en wij zorgen voor een programma op maat. Suppen in Scheveningen met het hele bedrijf? Wij hebben ook ruimte voor grotere groepen en volledige strandarrangementen! Vraag direct vrijblijvend naar de mogelijkheden voor het aller leukste Sup uitje in Scheveningen op het strand.

WhatsUpp: 06-19904173

info@bumperexperience.nl

Suppen op het strand van ScheveningenSuppen Zandvoort aan Zee

Het is mogelijk om lekker zelf te suppen met vallen en opstaan of om dit onder begeleiding te doen! De workshop suppen wordt aangeboden vanaf 8 personen. Is dat Suppen moeilijk? Nee! Suppen is erg leuk voor jong en oud en kan op elk niveau. Eerst is het natuurlijk zaak dat je je balans vindt en voor de gevorderde is het zelfs leuk om Sup wedstrijdjes en Supoefeningen te doen waarbij het natuurlijk de bedoeling is dat je geen nat pak haalt!

Sup locaties Scheveningen

Suppen in Zandvoort

Waar stappen we op? Dat is natuurlijk geheel naar keuze, wij kunnen de Sups naar iedere gewenst locatie brengen. Natuurlijk hebben wij ook vaste locatie en leuke deals met strandtenten in Scheveningen waarbij je eerst met je groep kunt genieten van een overheerlijke bak koffie of thee en zodra de spullen gereed zijn haalt de begeleider jullie van het terras! Onze vaste suplocaties zijn Aloha Beach en Hartbeach. Wij hebben hier alle voorzieningen, zo kun je na het suppen gebruik maken van een lekkere douche en de dag afsluiten met een heerlijke BBQ op het strand! Vraag naar de arrangementen!

  • Aloha Surf

Ontvangst met een heerlijke bakje koffie of combineer het suppen met de BBQ arrangementen! Bij Alohasurf bieden we ook Suppen, Bubble voetbal, Archery Tag en andere gave strandactiviteiten aan eventueel in combinatie met een vergaderarrangement aan zee!

  • Hartbeach 

Een lekker ruime strandtent en uitermate geschikt voor strandevents met grote groepen. Wil jij Suppen combineren met een beach arrangement? Vraag direct naar de mogelijkheden.

  • Opstappunt naar keuze

Hebben jullie de rest van het uitje al elders op het strand geregeld? Geen probleem! Wij komen met de sups naar u toe.

Supuitje Scheveningen

Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden voor Suppen in Scheveningen op zee! Suppen op zee is natuurlijk iets lastiger dan door de grachten. Voor sportieve groepen is het erg gaaf om dit op zee te doen en dan lekker een BBQ erachteraan te plakken! Ben je met een grote groep? Combineer Suppen dan met onze andere gave activiteiten of vraag naar een leuk voorstel!

Tot snel op de  SUP in ScheveningenSuppen in Noordwijk!

SUPPEN IN Scheveningen

#SuppeninScheveningen #SuptourScheveningen #SuppendoorScheveningen #Suppenteamuitje #VrijgezellenfeestSuppenScheveningen #Suppenoplocatie #ScheveningenSuppen #bedrijfsuitjesuppenScheveningen #bedrijfsuitje #personeelsuitje #vrijgezellenfeest

Overige activiteiten (allemaal perfect te combineren en in heel Nederland te boeken):

Suppen in Scheveningen