mei 4, 2015

Bubble voetbal Kopen

Bumper Experience – Bubble voetbal kopen

Bubble voetbal kopen? Het is ook mogelijk om Bubble voetbal bumpers te kopen. Dit kan alleen op aanvraag. Informeer naar de mogelijkheden voor aankoop van de bumpers. Er zijn verschillende soorten plastic en kleuren waaruit gekozen kan worden. We adviseren altijd om minimaal de helft van de bumpers in met een gekleurde achterkant te nemen, hierdoor zijn de teams aanzienlijk beter uit elkaar te houden. Uiteraard kunt u de Bubble voetbal bumpers laten voorzien van uw bedrijfslogo.
De bumpers zijn te verkrijgen in drie verschillende maten:

Logo-2

De prijzen verschillen per maat. Daarnaast is de prijs afhankelijk van opdruk en de gewenste levertijd. Wat de kleuren betreft is alles mogelijk. Heeft u een voorbeeld van de gewenste kleuren stuur die dan mee met uw aanvraag.

Plasticsoort

Bumperballen zijn in twee soorten plastic op de markt, PVC en TPU. Wij werken alleen met het materiaal TPU. Het voordeel van TPU is dit materiaal erg sterk is en niet naar plastic ruikt. De levensduur van TPU bumperballen is aanzienlijk langer dan bumpballen van PVC. PVC ruikt daarnaast sterk naar plastic en op de PVC bumpers is slijtage snel zichtbaar. TPU bumperballen zijn duurder in de aanschaf maar gezien de levensduur is dit uw investering zeker waard!

Levertijd Bubble voetbal bumpers

In verband met de opdruk van het logo is de voorraad klein en worden de bumpers altijd op maat gemaakt, de levertijd bedraagt 5 – 16 dagen.

Bubble voetbal kopen? Informeer naar de mogelijkheden: info@bumperexperience.nl

 

officieel logo website