april 16, 2017

Bubble voetbal vrijgezellenfeest


Bubble voetbal vrijgezellenfeest

Bubble voetbal is razend populair voor vrijgezellenfeesten! Wij verzorgen jullie uitje in heel Nederland (en België). Bumper Experience heeft vaste locaties in het hele land, daarnaast komen we natuurlijk ook op jouw locatie! Bubble voetbal vrijgezellenfeest kan gespeeld worden op het strand, in een parkje in de buurt of natuurlijk op het voetbalveld of in een sporthal. Voor snelle vragen kun je even bellen of WhatsAppen: 06-19904173 of vraag hieronder vrijblijven een offerte aan!

Bumperball verhuur
€250,-
8 bumperballen €250,-
10 bumperballen €295,-
12 Bumperballen €345,-
Zelf ophalen in Leiden
Meerprijs bezorgen €0,25 per/km (minimum €25,-)
Prijzen ex btw
 
Bumperball groepsuitje
€300,-
8-12 personen: €300,-
Extra speler €22,50
Inclusief begeleiding
Speeltijd 1 uur
Bezorgen €0,25 per km
*Prijs per persoon niet per bumperball
 
Bubbelbal + Archery tag
€30 p.p.
8-12 personen €350,-
Extra speler €29,50
Inclusief begeleiding
Speeltijd 1,5 uur
Bezorgen €0,25 per km
 
 

Bubble voetbal vrijgezellenfeest mogelijkheden

Het is enorm gaaf om Bubble voetbal te combineren met Archery Tag. Het meest geboekte vrijgezellenfeest is een combinatie van Bubble voetbal en Archery Tag met een lekkere BBQ op het strand (op onze locatie in Noordwijk hebben we zelfs nog een hottub!). Speel je liever in het park bij jou in de buurt? We pompen de bumperballen op en lopen met ze alle naar de speellocatie om vervolgens eens te kijken hoe het met het uithoudingsvermogen van de bachelor gesteld is! Naast Bubble voetbal spelen we Bumper rugby, Last man standing en king of the hill. Durf jij het al aan?!

Naast Bubble voetbal en Archery Tag hebben we nu ook nog een enorm Voetbaldartboard! Ben je met een wat grote groep dan is het erg leuk om ook dit voetbaldartboard toe te voegen, dit maakt het vrijgezellenfeest helemaal uniek. Het Bubble voetbal vrijgezellenfeest is al te boeken vanaf 8 personen. De prijzen van jouw Bubble voetbal vrijgezellenfeest verschillen per groepsgrootte. We adviseren 1 bumper per 2 personen en daarvoor gelden de volgende actieprijzen.

Vraag direct om meer informatie!

  Uw naam (verplicht)

  Uw email (verplicht)

  Telefoonnummer

  Bubble voetbalSuppenArchery TagVoetbaldartenLasertag

  Voorkeurs datum

  Plaats

  Uw bericht, eventuele vragen & gewenste locatie