november 8, 2016

Bubble voetbal Rotterdam

Bubble voetbal RotterdamBubble voetbal Sparta Rotterdam

Bubble voetbal Rotterdam. Rotterdam is een van onze meest geboekte steden voor Bubble voetbal! Wekelijks zijn we te vinden op de voetbalverenigingen (waaronder zelfs Feyenoord en Sparta!:D) en Hockeyclubs als Leonidas. Bubble voetbal Rotterdam is natuurlijk op iedere gewenste locatie te boeken, zoekt u leuke activiteiten voor uw teamuitje, bedrijfsuitje, kinderpartijtje of dispuutsuitje dan komen wij overal naar u toe! U kunt Bubble voetbal Rotterdam zowel met – als zonder begeleiding boeken. Bij minder weer zoeken we naar een sporthal bij u in de buurt.

Bent u met een grote groep en wilt u Bumper voetbal in Rotterdam combineren met diverse andere activiteiten (zoals Archery Tag, Voetbaldarten of klimmen) maak dan gebruik van onze UNIEKE locatie bij Fun Forest Rotterdam in het Kralingse bos (Kralingen)! Het is ook erg leuk om Bubble voetbal te boeken in het park bij de Euromast.

 • Mail: info@bumperexperience.nl
Bumperball verhuur
€250,-
8 bumperballen €250,-
10 bumperballen €295,-
12 Bumperballen €345,-
Zelf ophalen in Leiden
Meerprijs bezorgen €0,25 per/km (minimum €25,-)
Prijzen ex btw
 
Bumperball groepsuitje
€300,-
8-12 personen: €300,-
Extra speler €22,50
Inclusief begeleiding
Speeltijd 1 uur
Bezorgen €0,25 per km
*Prijs per persoon niet per bumperball
 
Bubbelbal + Archery tag
€30 p.p.
8-12 personen €350,-
Extra speler €29,50
Inclusief begeleiding
Speeltijd 1,5 uur
Bezorgen €0,25 per km
 
 

Bubble voetbal Rotterdam combineren

Bubble voetbal RotterdamOrganiseert u een groter evenement, toernooi of teamuitje? Het is ook ontzettend gaaf om Bubble voetbal Rotterdam te combineren met Archery Tag en Voetbal Darten. Al onze activiteiten zijn enorme publiekstrekkers, vergeet dus vooral uw camera niet. Met kleine of juist hele grote groepen is het echt een aanrader om de activiteiten te combineren. Bubble voetbal is lekker intensief dus door wisselen is een aanrader. Met een kleine groep doen we Archery tag en Bubble voetbal om en om, dit zorgt voor afwisseling en ondertussen heeft u de leukste activiteiten van dit moment beide ervaren!

Het leuke van de activiteiten is dat ze bij slecht weer ook gewoon binnen gespeeld kunnen worden. Als u zelf een zaal tot uw beschikking heeft scheelt dat in de kosten, als dit niet het geval is regelen wij een Bumperball zaaltje voor u!

Archery tag Rotterdam

Bubbelbal is enorm goed te combineren met onze nieuwe activiteit, Archery Tag! Archery Attack is een geweldige mix van paintball en trefbal. Bij Archery Tag kun je echt op elkaar schieten met pijl en boog. De pijlen zijn voorzien van een zachte LARP kop. Alle deelnemers zetten een masker op en gaan vervolgens de strijd met elkaar aan. Wanneer je geraakt wordt ben je af en als jouw teamgenoten vervolgens een schijf uit de targets schieten mag er weer een teamgenoot terug het veld in! Het arrangementen Archery tag + Bubble voetbal duurt ongeveer 1,5 uur. We starten met Bubbleball en gebruiken vervolgens de bumper voetballen als obstakels bij Archery Tag. De activiteiten zijn al te combineren vanaf 8 personen!

Bubble voetbal Rotterdam huren?

Bubble voetbal RotterdamBoek eenvoudig uw uitje door ons een berichtje op WhatsApp of e-mail te sturen. U kunt natuurlijk ook onderstaand formulier invullen om uw Bubble voetbal uitje te boeken, wilt u meerdere activiteiten combineren geef dat dan vooral aan en vraag gerust om tips! Het is ook mogelijk om de uw uitje bij ons op het strand in Noordwijk (of een strand naar keuze te doen) te doen. Combineer uw Bubbelbal Rotterdam dan met een heerlijke BBQ en de hottub op het strand (Beach Break Noordwijk)

 • Mail: info@bumperexperience.nl

  Uw naam (verplicht)

  Uw email (verplicht)

  Telefoonnummer

  Bubble voetbalSuppenArchery TagVoetbaldartenLasertag

  Voorkeurs datum

  Plaats

  Uw bericht, eventuele vragen & gewenste locatie

  Bumper voetbal – Archery Tag – Voetbaldarten Locaties Rotterdam:

  • Bubble voetbal Kralingse bos Rotterdam
  • Bumperballen park Euromast Rotterdam
  • Bubble voetballen Topsportcentrum Rotterdam
  • Bubbelbal sporthal Kralingen Rotterdam

  #Bumperball verhuur Rotterdam #Bubbelbal Rotterdam #Bubble ball Rotterdam #Bumperz Rotterdam #bumper voetbal Rotterdam #Archery Tag Rotterdam Huren #Bubbelbal verhuur Rotterdam #Voetbaldarten Rotterdam #bubble soccer Rotterdam#bubble soccer huren Rotterdam #bubble football huren Rotterdam #bumperfootball huren Rotterdam #Bumperballz voetbal huren Rotterdam #Archery Tag Rotterdam #archery attack strand #Archery battle Rotterdam #Archery shootout Rotterdam #Bowhunt Rotterdam #Bubble voetbal Rotterdam