Bumper voetbal

Bumper Experience – Bumper voetbal

Bumper voetbal is de nieuwste trend op het gebied van voetbal. Bumper voetbal is bedacht in de Scandinavische landen en is inmiddels ook erg populair in Europa. Sinds kort is dit hilarische Bumper voetbal uitje ook in Nederland te boeken. Heeft u altijd al eens willen bumper voetballen, kies je pakket en neem contact op met info@bumperexperience.nl

Bumper Experience is de originele aanbieder van Bumper voetbal, sinds 2015 gevestigd in Leiden. We zijn vooral actief in Zuid Holland maar te boeken in heel Nederland! Bumper voetbal is vooral gewild voor vrijgezellenfeesten, bedrijfs- teambuildingsuitjes, toernooien, familiedagen en bij sportteams. Ook voor mensen die helemaal niet van voetbal houden is deze activiteit absoluut de moeite waard, naast Bumper voetbal zijn er nog andere activiteiten mogelijk met de bumper. VoorbeelFoto 15-05-15 11 31 26den hiervan zijn ‘Last man standing’ en Bumper worstelen in toernooivorm.
Heeft u vragen, wilt u een offerte aanvragen of direct reserveren? Neem contact met ons op via info@bumperexperience.nl.

 

Team BumperExperience.nl

officieel logo website

 

753 thoughts on “Bumper voetbal

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *