juni 1, 2018

Bumper voetbal huren

Bumper voetbal huren

Bumper voetbal huren in heel Nederland! Van het strand in Noordwijk, Katwijk of Scheveningen tot Brede, Groningen en Zeeland, wij verzorgen uw Bumper voetbal uitje in heel Nederland voor Bumper voetbal vrijgezellenfeesten, Bumpervoetbal personeelsuitje, Bumper voetbal kinderpartijtjes/kinderfeestjes en Bumper voetbal arrangementen in combinatie met Archery tag, lasergamen op locatie en voetbaldarten! U kunt Bumper voetbal zowel met – als zonder begeleiding boeken. Bij minder weer zoeken we naar een sporthal bij u in de buurt.

Bent u met een grote groep en wilt u Bumper voetbal op uw locatie combineren met diverse andere activiteiten maak dan gebruik van een van onze unieke Bumper voetbal locatie, dat kan zijn bij het park in de buurt maar natuurlijk ook lekker op het strand in combinatie met een BBQ! Vraag direct vrijblijvend naar de mogelijkheden.

 • WhatsApp: 0622666092
 • Mail: info@bumperexperience.nl
Bumperball verhuur
€250,-
8 bumperballen €250,-
10 bumperballen €295,-
12 Bumperballen €345,-
Zelf ophalen in Leiden
Meerprijs bezorgen €0,25 per/km (minimum €25,-)
Prijzen ex btw
 
Bumperball groepsuitje
€300,-
8-12 personen: €300,-
Extra speler €22,50
Inclusief begeleiding
Speeltijd 1 uur
Bezorgen €0,25 per km
*Prijs per persoon niet per bumperball
 
Bubbelbal + Archery tag
€30 p.p.
8-12 personen €350,-
Extra speler €29,50
Inclusief begeleiding
Speeltijd 1,5 uur
Bezorgen €0,25 per km
 
 

Bumper voetbal combineren

Bumper voetbal huren

Organiseert u een groter evenement, toernooi of teamuitje? Het is ook ontzettend gaaf om Bumper voetbal te combineren met Archery Tag Lasergamen en Voetbal Darten. Al onze activiteiten zijn enorme publiekstrekkers, vergeet dus vooral uw camera niet. Met kleine of juist hele grote groepen is het echt een aanrader om de activiteiten te combineren. Bubble voetbal is lekker intensief dus door wisselen is een aanrader. Met een kleine groep doen we Archery tag en Bubble voetbal om en om, dit zorgt voor afwisseling en ondertussen heeft u de leukste activiteiten van dit moment beide ervaren!

Het leuke van de activiteiten is dat ze bij slecht weer ook gewoon binnen gespeeld kunnen worden. Als u zelf een zaal tot uw beschikking heeft scheelt dat in de kosten, als dit niet het geval is regelen wij een Bumperball zaaltje voor u!

Archery tag huren

Bubbelbal is enorm goed te combineren met onze nieuwe activiteit, Archery Tag! Archery Attack is een geweldige mix van paintball en trefbal. Bij Archery Tag kun je echt op elkaar schieten met pijl en boog. De pijlen zijn voorzien van een zachte LARP kop. Alle deelnemers zetten een masker op en gaan vervolgens de strijd met elkaar aan. Wanneer je geraakt wordt ben je af en als jouw teamgenoten vervolgens een schijf uit de targets schieten mag er weer een teamgenoot terug het veld in! Het arrangementen Archery tag + Bubble voetbal duurt ongeveer 1,5 uur. We starten met Bubbleball en gebruiken vervolgens de bumper voetballen als obstakels bij Archery Tag. De activiteiten zijn al te combineren vanaf 8 personen!

Bumper voetbal huren?

Boek eenvoudig uw uitje door ons een berichtje op WhatsApp of e-mail te sturen. U kunt natuurlijk ook onderstaand formulier invullen om uw Bubble voetbal uitje te boeken, wilt u meerdere activiteiten combineren geef dat dan vooral aan en vraag gerust om tips! Het is ook mogelijk om de uw uitje bij ons op het strand in Noordwijk, Zandvoort of Katwijk (of een strand naar keuze te doen) te doen. Combineer uw Bumper voetbal uitje dan met een heerlijke BBQ!

  Uw naam (verplicht)

  Uw email (verplicht)

  Telefoonnummer

  Bubble voetbalSuppenArchery TagVoetbaldartenLasertag

  Voorkeurs datum

  Plaats

  Uw bericht, eventuele vragen & gewenste locatie

  Bumper voetbal – Archery Tag – Voetbaldarten meest geboekte locaties:

  • Bumper voetbal Rotterdam
  • Bumper voetbal Groningen
  • Bumper voetbal Amsterdam
  • Bumper voetbal Leiden
  • Bumper voetbal Haarlem
  • Bumper voetbal Utrecht
  • Bumper voetbal Schoorl
  • Bumper voetbal Zeeland
  • Bumper voetbal Zandvoort

  #bumpervoetbal huren #bumper voetbal verhuur #bumper voetbal kopen #Bumper voetbal op locatie