mei 4, 2015

Bubble voetbal Experience

Bumper Experience – Bubble voetbalBubble voetbal vrijgezellenfeest

Bumper Experience is de originele aanbieder van Bubble voetbal in Nederland. Bumper Experience is opgericht in 2015, gevestigd in Leiden en vooral actief in Zuid Holland. Inmiddels is het zelfs al mogelijk om Bumper Experience in heel Nederland te boeken.  Voor alle mogelijkheden wat betreft het huren van Bumper Experience Bubble voetbal klik hier.

  Uw naam (verplicht)

  Uw email (verplicht)

  Onderwerp

  Uw bericht

  Wat is Bubble voetbal?

  Bubble voetbal is de nieuwste trend op het gebied van voetbal. Er zijn twee goals waarin gescoord moet worden, verder zijn er geen regels en is alles toegestaan. Bubble voetbal zorgt gegarandeerd voor een hilarische ervaring. Eindelijk je baas omver beuken tijdens een teambuildingsactiviteit, Bubble voetballen met je vrienden als onderdeel van het vrijgezellenfeest of met je teamgenoten het voetbalspel op een hele andere manier ervaren.

  Nieuwe activiteiten!

  Archery Tag

  Archery Tag is de nieuwste paintball variant en vanaf nu te boeken in Leiden, Den Haag, Amsterdam, Rotterdam en alles daar omheen onder de naam Archery Wars. Reserveer hier direct jouw uitje of vul het onderstaande formulier in! Reserveer Archery Tag voor eind februari en profiteer nog van de “Actie”: Archery Tag v.a. €14,50 per persoon. Archery Tag is razend populair als dispuutsuitje, kinderpartijtje, teamuitje, tijdens vrijgezellenfeesten en als onderdeel van het bedrijfsevenement.

  Archery Tag is een geweldige mix tussen paintball en trefbal. Gewapend met pijl en boog ga jij op jacht naar de tegenstanders. Samenwerken staat bij Archery Tag voorop. Lukt het jou om samen met je teamgenoten alle tegenstanders uit het veld te schieten of om als eerste alle vijf de schijven uit de targets te schieten dan zijn jullie de winnaar! Natuurlijk schieten we niet met scherpe pijlen, bij Archery Tag gebruiken we zogeheten LARP pijlen. Deze Archery Tag LARP pijlen zijn voorzien van een speciale foam voorkant, hierdoor kun jij je tegenstanders met pijl en boog op het lichaam beschieten.

  VoetbaldartenWinteractie: voetbaldarten voor €225,-! info@bumperexperience.nl

  De gemiddelde voetballiefhebber houdt wel van een potje darten. Of je de pijltjes nu zelf gooit of het spel aanschouwt op een TV in de kantine, darten is best wel leuk. Een goede voetballer maakt je nog geen goede darter, dat heb je zelf ongetwijfeld wel eens gemerkt. Deze vorm van darten verandert de zaak.

  We ontdekten een filmpje uit Engeland waarin een levensgroot dartbord en een paar klevende ballen de belangrijkste attributen zijn. Dit bord is niet om darts in te gooien, maar om ballen op te schieten. Het voetbaldartbord is aan twee kanten voorzien van klittenband en dit zorgt ervoor dat de ballen blijven plakken. Het voetbaldarten kan dus aan twee kanten van het voetbaldartbord tegelijk. Ook bij dit spelletje is het de bedoeling om vanaf een bepaald punten aantal (bijv. 301) naar ‘0’ toe te werken en te eindigen met een dubbel. Om te winnen moet je schot dus wel dik in orde zijn.

  Tijdens dit spelletje wordt duidelijk wie het meeste precisie in zijn benen heeft zitten. Zeer vermakelijk voor een teamfeestje of welke gelegenheid dan ook.

  Het enorme dartboard is een echte aandachttrekker tijdens evenementen en daarom erg geschikt voor een voetbalstart, seizoensopener maar denk bijvoorbeeld ook aan een leuke activiteit tijdens de vrijmibo of iets unieks tijdens de gymles op school! Voetbaldarten is leuk voor jong en oud.

  Ook voor wie helemaal niet van voetbal houdt is er een uitkomst. Naast Bubble voetbal zijn er nog verschillende spellen die je met de Bumpers kan doen.

  Last man standing

  Alle deelnemers nemen plaats in een grote cirkel. Wederom zijn er geen regels, het doel is om als enige over te blijven in de cirkel. Dit kun je doen door iedereen uit de cirkel te werken. Ben jij als laatste over, dan ben je de winnaar!

  Bumper worstelen

  Dit spel wordt gespeeld in een toernooi vorm. Twee deelnemers nemen plaats in de cirkel. Na het fluitsignaal moeten de spelers elkaar uit de cirkel zien te krijgen, de winnaar gaat door naar de volgende ronde. De finale wordt in 3 rondes gespeeld, de eerste die twee rondes wint is de kampioen.

   

   Uw naam (verplicht)

   Uw email (verplicht)

   Onderwerp

   Uw bericht

    

   Boek nu! Reserveer of informeer naar de mogelijkheden via info@bumperexperience.nl